Romanița Iovan arată impecabil la 57 de ani! Are un ritual de înfrumusețare la care nu va renunța niciodată

Publicat: 06 oct. 2021, 12:20 Autor: Maria Apostol Vedete

Romanița Iovan arată impecabil la 57 de ani! Ținutele, dar și stilul său de viață reușesc să o transforme și să arate cu cel puțin 20 de ani mai tânără. 

Pentru a arăta bine atât în fața camerelor de luat vederi, dar și în viața reală, e nevoie de multe sacrificii! O știe foarte bine și Romanița Iovan, care, frecvent, trece pragul saloanelor de înfrumusețare. Pentru cei care nu știau, ea nu este de acord cu aceste intervenții. A și afirmat, clar și răspicat, că nu va apela la „bagheta magică” a chirurgilor esteticieni.

Romanița Iovan a împlinit 57 de ani

Romanița Iovan și băiatul ei și-au sărbătorit zilele de naștere pe 3 octombrie, dată la care mama a împlinit 57 de ani, iar fiul 15. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

„A fost o aniversare specială, pe circuit. El a avut etapă ieri, la Șura Mare. Ce să zic… Albert e din ce în ce mai bun, un copil deosebit. (…) Eu de fiecare dată am emoții (n.r. – când fiul ei pilotează) și multe mame mă întreabă cum de am curaj. Este extraordinar să vezi cum se bucură și cum îi crește inima când are rezultate foarte bune. Și mai mult decât atât, eu nu aveam cum să îl opresc. Este clar că e în ADN-ul lui această dorință de adrenalină. Nu vreau să îl opresc în sportul ăsta cu auto. Îmi doresc să își îndeplinească visurile”, a declarat Romanița Iovan într-o emisiune TV.

Romanița Iovan și-a umplut casa de icoane

În luna ianuarie 2014, Adrian Iovan și-a pierdut viața într-un tragic accident aviatic.

A lăsat în urmă un copil care a suferit enorm după moartea lui. Dar și o fostă soție îndurerată, pe Romanița Iovan, care a purtat doliu după el multe luni. Creatoarea de modă și-a umplut casa de icoane. Ea a început să le cumpere la scurt timp după ce fostul ei soț a murit în Muntii Apuseni.

An de an, Romanita îl duce pe fiul său la locul accidentului unde tatăl său și-a pierdut viața.

Publicat: 06 oct. 2021, 12:20 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă