Fiul Romaniței Iovan suferă de o afecțiune misterioasă, iar medicii nu reușesc să-i dea de cap!

Publicat: 23 dec. 2021, 14:28 Autor: Maria Apostol Vedete

Romanița Iovan a mărturisit că Albert, fiul său, se confruntă cu o problemă medicală, iar medicii nu reușesc să-i pună un diagnostic. Se pare că fiul vedetei se confruntă cu o alergie pe piele care are cauze necunoscute. 

Creatoarea de modă a mers cu el la medic și a încercat să afle care este motivul pentru care are aceste simptome.

Romanița Iovan a aflat că fiul ei nu are alergii și nu poate înțelege care este explicația. Știința îi spune ceva, iar realitatea este alta. Vedeta s-a confruntat și ea cu această problemă și este foarte curioasă să afle motivul. Chiar dacă a fost îngrijorată, nu a aflat cu exactitate dacă alergia băiatului ei este gravă.

În primul rând știu cât a luptat Ani Crețu pentru alergiile copilului său și nu în ultimul rând, m-am confruntat și eu cu fiul meu cu astfel de situații. În sensul că nu se știe de unde apar niște alergii pe corpul lui. Am încercat să facem cât mai mult teste și practic știința ne spune că nu avem alergie la nimic. Totuși, ceva se întâmplă în organismul lui. Chiar sunt foarte curioasă să citesc această carte și poate o să învâț mai mult decât am putut să aflu de la medici”, a povestit Romanița Iovan, în cadrul emisiunii Star Matinal.

Romanița Iovan, altar în memoria fostului soț

Au trecut șapte ani de când pilotul Adrian Iovan și-a pierdut viața într-un tragic accident aviatic în Munții Apuseni. Avionul, pilotat de Adrian Iovan în calitate de comandant și Răzvan Petrescu în calitate de copilot, transporta la acel moment o echipă de cinci cadre medicale de la București la Oradea. În acest accident au murit comandantul și studenta la medicină Aurelia Ion. Copilotul și cei patru medici au fost răniți.

Iovan a lăsat în urma sa un copil care a suferit enorm după moartea lui. Dar și o fostă soție îndurerată, pe Romanița Iovan, care a purtat doliu după el multe luni.

Între timp, Romanita și-ar fi umplut casa de icoane. Creatoarea de modă a început să le cumpere la scurt timp după ce fostul ei soț a murit în Munții Apuseni.

 

Publicat: 23 dec. 2021, 14:28 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă