Romanița Iovan a fost surprinsă într-o ipostază atipică pentru o femeie care trăiește în lux

Publicat: 13 oct. 2021, 10:23 Autor: Maria Apostol Vedete

Romanița Iovan a fost surprinsă într-o ipostază atipică pentru statutul ei, dar mai ales pentru o femeie. Fără să apeleze la ajutorul bărbaților de pe lângă ea, creatoarea de modă a mutat singură niște jaloane, pentru a putea parca. 

După ce a fost surprinsă în mai multe zone ale Capitalei unde, cel mai probabil, a avut treburi de rezolvat, Romanița Iovan s-a îndreptat către casă. Traficul nu i-a dat prea multe bătăi de cap, așa că a ajuns destul de rapid.

Surprinsă într-o ipostază atipică

Odată ajunsă în parcare, ea a întâmpinat o situație care pe unii i-ar fi pus în încurcătură. N-a fost deloc așa și pentru Romanița.

În fața porții, pentru a nu i se ocupa locul de parcare, fosta soție a pilotului Adrian Iovan avea poziționate câteva jaloane, pe care a fost nevoită să le mute singură. Așadar, creatoarea de modă s-a dat jos din mașină, a îndepărtat obiectele din fața porții, iar apoi a parcat fără nicio problemă. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Și-a făcut casa un altar de icoane

Au trecut șapte ani de când pilotul Adrian Iovan și-a pierdut viața într-un tragic accident aviatic în Munții Apuseni. Avionul, pilotat de Adrian Iovan în calitate de comandant și Răzvan Petrescu în calitate de copilot, transporta la acel moment o echipă de cinci cadre medicale de la București la Oradea. În acest accident au murit comandantul și studenta la medicină Aurelia Ion. Copilotul și cei patru medici au fost răniți.

Iovan a lăsat în urma sa un copil care a suferit enorm după moartea lui. Dar și o fostă soție îndurerată, pe Romanița Iovan, care a purtat doliu după el multe luni.

Între timp, Romanita și-ar fi umplut casa de icoane. Creatoarea de modă a început să le cumpere la scurt timp după ce fostul ei soț a murit în Munții Apuseni.

Publicat: 13 oct. 2021, 10:23 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă