Cum reușește Adela Popescu să se mențină în formă: „Radu a adus în viața mea și echilibrul din punct de vedere alimentar”

Publicat: 05 Aug. 2020, 12:33 Vedete

Adela Popescu a reușit întotdeauna să aibă o siluetă de invidiat, iarulți s-au întrebat care sunt seceretele actriței. Recent, vedeta a dezvăluit că are un stil de viață echilibrat, care i se datorează în mare parte soțului ei, Radu Vâlcan. 

Adela Popescu are un program încărcat, iar acest lucru se poate observa cu ușurință datorită postărilor pe care aceasta le face în mediul online. Dimineața este prezentă pe micile ecrane, mai apare câte o ședință foto sau o întâlnire programată pe ultima sută de metrii. Nu mai vorbim despre timpul pe care frumoasa blondină îl petrece alături de micuții ei.

Cu toate acestea, Adela Popescu reușește de ani buni să se mențină în formă, iar acum a dezvăluit și care sunt micile sale secrete.

”Constatam și eu că, după nașterea lui Alexandru, tenul meu arată foarte bine. Chiar mă gândeam care sunt atuurile mele și mi-am dat seama că lucrurile care m-au ajutat mereu au fost buna dispoziție și stilul relaxat de a comunica și relaționa. Dacă am un cadru în care să alimentez aceste două lucruri, simt că pot să arăt și bine, să fiu și haioasă. Radu a adus în viața mea și echilibrul din punct de vedere alimentar. El mănâncă destul de bine, în sensul în care respectă regulile de nutriție. În casa noastră se mănâncă pește la cuptor, avocado, multe salate. Chiar dacă la emisiune mai scap uneori, acasă mâncăm echilibrat și i se datorează lui”, a povestit Adela Popescu pentru viva.ro

În același timp, prezentatoarea TV a vorbit și despre defectele sale, pe care uneori reușește să le transforme în calități: ”Adela Popescu este leneșă! (zâmbește) Dar poate fi și o calitate, deoarece, atunci când ești leneș , găsești soluții extrem de eficiente pentru a rezolva orice problemă”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

De ce nu vrea Adela Popescu să își expună copiii

Întrebată de ce nu a publicat niciodată până acum poze cu micuții ei pe rețelele de socializare, Adela Popescu a explicat faptul că îi este teamă de energia negativă a oamenilor care s-ar putea abate asupra acestora.

”Să știi că am primit întrebarea asta de mai multe ori și nu știm să răspundem la ea. Nu ne este teamă de energia care s-ar abate asupra lor sau de faptul că sunt prea mici și nu ar fi de acord să apară pe rețelele de socializare. Pur și simplu, este ceva ce simțim și eu și Radu. Nu a venit din ceva ce putem verbaliza, dar nu simțim că este cazul să îi arătăm mai mult. Nu cred că este greșit să postezi poze cu cei mici, dar așa suntem noi”, a explicat Adela.

Publicat: 05 Aug. 2020, 12:33 Vedete
Pe aceeași temă