Adela Popescu, adevărul despre căsnicia cu Radu Vâlcan: „Nu mai credeți tot ce scrie pe Instagram” + Reacţia incredibilă a lui Măruţă: „Voi mimați fericirea?”

Publicat: 12 ian. 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți de aproape un deceniu și au împreună 3 copii, pe Alexandru, Andrei și Adrian. Cei doi par să aibă o relaţie perfectă, însă recent, fosta prezentatoare TV a uimit pe toată lumea cu dezvăluirile ei. Iată ce detalii neştiute a povestit din căsnicia cu vedeta de la Antena 1.

Adela Popescu a fost invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruţă. Sinceră ca întotdeauna, frumoasa blondină i-a îndemnat pe fanii ei să nu mai creadă tot ce văd în mediul online, pentru că lucrurile nu sunt mereu ceea ce par.

Adela Popescu, adevărul despre căsnicia cu Radu Vâlcan

În timpul emisiunii, actriţa a revăzut câteva imagini din ultima vacanță în care a mers alături de soțul și copiii ei, în Thailanda. Printre fotografiile care rulau pe ecran s-a numărat și una de cuplu, în care Adela Popescu și Radu Vâlcan apăreau îmbrățișați, aparent fericiți, dar potrivit spuselor vedetei, adevărul era cu totul altul.

Adela Popescu: Eram certați atunci. Să vedeți și să nu mai credeți tot ce se scrie pe Instagram!

Cătălin Măruță: Voi acolo erați certați, dar mimați fericirea?

Adela Popescu: Unde mimam fericirea? Uită-te puțin la poză! Maxim mulțumirea, dar nu fericirea!

Cătălin Măruță: De ce erați certați?

Adela Popescu: Stai puțin să mă gândesc ce se întâmplase exact. Nu pot să spun! Mi-am amintit. Dar era doar o coadă de supărare.

Cătălin Măruță: Cine cedează primul când e o ceartă?

Adela Popescu: Au fost câțiva ani când cedam eu și acum în perioada asta cred că s-a înțelepțit soțul și cedează el mai repede. Nu te gândi că cedează și vine și-mi spune hai iubita să ne împăcăm, nu, vine, face o glumă, îmi dă un ghiont, pe mine mă bufnește râsul și ne revenim, altfel nu.(…) Dacă te uiți un pic la limbajul corpului, eu trag puțin spre exterior și el trage un pic spre mine. Noi voiam amândoi să ne împăcăm. Am pus descrierea asta după ce ne-am împăcat, că zic că stau și mă uit la pozele pe care le-am făcut când eram certați.

Radu Vâlcan s-a sărutat cu altă femeie în faţa Adelei Popescu

S-a întâmplat recent, dar nu e nici pe departe vorba de infidelitate. Prezentatorul de la Antena 1 a filmat pentru o comedie regizată de Petre Năstase care va avea în curând premiera. Iată cum a reacţionat celebra blondină.

Cel care a făcut dezvăluirea a fost chiar regizorul filmului. Mai mult, Petre Năstase, a precizat că astfel de momente sunt perfect normale în actorie, iar Adela Popescu nu a avut motive de gelozie.

„Radu și Adela nu sunt iubiți, el este fostul iubit al Evei, rol jucat de Ada Condeescu. Radu se sărută cu ea, chiar sub ochii Adelei, că doar au fost împreună la filmări. Dacă Adela Popescu s-a supărat? Păi, câte actrițe se sărută și au secvențe erotice, în filme, și apoi se duc acasă liniștite! E un rol, de sute de ani se întâmplă acest lucru!”, a mărturisit regizorul Petre Năstase, pentru Playtech.ro.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 12 ian. 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă