Adela Popescu are o familie superbă! Se gândește deja la al treilea copil?

Publicat: 11 iul. 2020, 10:34 Autor: Andreea Voicu Vedete

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează o familie foarte frumoasă, fericită și închegată. Au doi băieți, pe Alexandru și Andrei, care sunt foarte activi, curioși și dornici să descopere cât mai multe lucruri.

Pare-se că Adela Popescu și soțul ei s-ar gândi chiar și la a face al treilea copil în viitor. În anul 2016, Adela Popescu l-a născut pe Alexandru, iar în decembrie 2018, familia s-a mai mărit cu încă un membru! Atunci a venit pe lume Andrei. Dar oare ce spune despre cel de-al treilea copil?

„E un moment în care Andrei ne solicită atât de tare, explorează totul și vrea să descopere cât mai mult, i se pare plictisitor să stea într-un singur loc. Și, evident, nu este singur, mereu vrem să fim și alături de el, dar și de Alexandru, așa că în această clipă doar ne gândim la cum să o scoatem la capăt”, a spus Adela Popescu pentru Viva.

„Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie, eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă. Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul: să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat”, a mai spus vedeta.

Adela Popescu se înțelege foarte bine cu partenerul ei

„Aș zice că petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni. (zâmbește) Eu sunt la muncă în prima parte a zilei, iar apoi Radu are timp pentru a- și rezolva anumite lucruri. Iar seara… e momentul de relaxare, de timp pentru noi. Evident că suntem o familie normală și mai pot apărea mici contradicții, dar nimic atât de grav”, a mai spus vedeta.

Sursă info: Cancan

Publicat: 11 iul. 2020, 10:34 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă