Cum poti vizita Maldive in conditii de lux si sa PRIMESTI bani pentru asta!

Publicat: 26 Sep. 2018, 11:01 Life

Dacă îţi place să citeşti, ţi-ai dorit mereu să vizitezi Maldive şi ai timp liber, există o veste bună.

Cum poti vizita Maldive in conditii de lux! Un resort de lux din Maldive angajează pe cineva care să vândă cărţi pe o insulă. Philip Blackwell, fostul patron al librariei, vrea să angajeze pe cineva care să vândă cărţile la magazinul său din resortul Soneva Fushi.

„Plata este derizorie, dar beneficiile pe care le ai pe lângă sunt de neegalat. Este un job la care mulţi visează. Dacă aş mai fi avut 25 de ani, cu siguranţă m-aş fi angajat”, a spus Blackwell publicaţiei The Guardian.

Cum poti vizita Maldive in conditii de lux si sa PRIMESTI bani pentru asta!Candidatul va avea cazarea aproape de resort, unde vilele sunt „ascunse într-un frunziş dens pe o insluă privată”. Costul pe noapte pentru turişti fiind de 26.000 de dolari.

Aceştia vor scrie „un blog hazliu şi plin de viaţă care va spune cât de obositoare este viaţa unui om ce vinde cărţi, pe o insulă”. Vor avea si sesiuni de povestiri cu copiii şi vor găzdui ateliere de scris creativ.

Cum poti vizita Maldive in conditii de lux si sa PRIMESTI bani pentru asta!Cei interesaţi se vor putea înscrie pentru o perioadă de cel puţin trei luni. Trebuie să fie pasionaţi de cărţi. „Vrem pe cineva care să fie creativ şi care să îi facă pe alţii să înceapă iubească cititul”, a mai adăugat Blackwell.

Listarea a fost postată pe Book Brunch, pe 16 august 2018.

Publicat: 26 Sep. 2018, 11:01 Life
Pe aceeași temă