Cum își menține Monica Bârlădeanu silueta. Frumoasa actriță a dezvăluit secretul care o ajută să slăbească

Publicat: 21 Oct. 2020, 16:02 Vedete

La cei 41 de ani, Monica Bârlădeanu are o siluetă de invidiat. Multe doamne și domnișoare s-au întrebat care este secretul la care apelează pentru a avea un un trup ca tras prin inel. Recent, frumoasa actriță a dezvăluit ce compromisuri a făcut și la ce a trebuit să renunțe de-a lungul timpului pentru a reuși să atragă toate privirile.

Celebra actrița a dezvăluit că de mai mulți ani urmează dieta hiperproteică, iar acest lucru a devenit parte din viața ei. Mai mult, vedeta a renunțat și la dulciuri, dar pe lângă toate aceste lucruri face și mult sport.

„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist. În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore”, a declarat Monica Bârlădeanu pentru „Ce se întâmplă doctore?”.

A renunțat la dulciuri

Monica Bârlădeanu a explicat totodată faptul că a fost nevoită să renunțe la zahar pentru ca dieta să funcționeze așa cum își dorește. Totodată actrița are grijă să respecte mesele importante ale zilei și să nu se înfometeze.

„Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci.

Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi.

În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a mai spus Monica Bârlădeanu.

Publicat: 21 Oct. 2020, 16:02 Vedete
Pe aceeași temă