Monica Bârlădeanu, detalii nemaiștiute despre primul ei job: ”Mi-am dat seama că nu o să mă…”

Publicat: 13 Aug. 2020, 13:50 Vedete

Monica Bârlădeanu a vorbit recent în cadrul unui interviu despre una dintre cele mai grele momente din viața ei. Perioada de adolescență a fost destul traumatizantă pentru ea deoarece după ce tatăl său s-a stins a trebuit să se descurce de una singură.

Frumoasa brunetă este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. La o vârstă fragedă a început să muncească și a dat piept cu greutățile vieții.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare, eram trei copii acasă. La 16 ani, mai exact în vara din clasa a 10-a, am vrut să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă, lângă gară. Lucram 24 cu 48. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, care erau din bacşiş, nu era salariu”, a mai spus Monica.

Pentru a-și putea păstra jobul, Monica s-a folosit de câteva trucuri la momentul respectiv. În momentul în care a decis să se angajeze, vedeta avea doar 16 ani, așa că a făcut tot posibilul să arate ca la 18 ani.

„Mi-am dat seama că nu o să mă accepte niciodată dacă le spun că am 16 ani, aşa că mi-am pus un creion dermatograf maro pe buze, ceva de o vulgaritate incredibilă, dar care mi-a adăugat nişte ani, şosete în sutien şi le-am zis că am 18 ani. Aşa am lucrat acolo două veri!”, a povestit Monica Bârlădeanu, potrivit click.ro.

Actrița, fără noroc în dragoste

În ciuda faptului că întotdeauna a fost o femeie extraordinar de frumoasă, actrița nu a ajuns niciodată în fața altarului. Și nu pentru că ar fi dus lipsă de admiratori. Mai mult, Monica Bârlădeanu a recunoscut că a fost cerută de două ori în căsătorie, dar a refuzat de fiecare dată. A

Cea mai lungă și cunoscută relație a vedetei a fost cu omul de afaceri Bobby Păunescu. Cei doi au fost împreună timp de opt ani, dar s-au despărțit în 2012. Decizia acestora a venit într-un moment în care multă lume se gândea deja că cei doi vor ajunge să se căsătorească. Nici Monica, dar nici Bobby, nu au dat un motiv exact care a dus la despărțirea cuplului.

Monica Bârlădeanu a încercat să-și refacă viața după despărțirea de Bobby Păunescu, dar niciuna dintre relațiile care au urmat nu au rezistat în timp. În 2013, vedeta l-a cunoscut pe Barna Nemethi, un fotograf cu 7 ani mai tânăr decât ea. Acesta este și regizor și deținea și o revistă, care a devenit cunoscută peste hotare și care se numea ”All Hollow”.

Relația dintre cei doi s-a stins fără prea mare tam-tam. În 2016, Monica Bârlădeanu a apărut alături de un celebru medic estetician, Renert Gad. Nici de data aceasta nu a fost să fie cu noroc. Monica Bârlădeanu a fost înșelată și relația s-a încheiat.

În prezent, frumoasa actriță nu a făcut dezvăluiri legate de viața sa personală și nici nu a fost surprinsă alături de un bărbat anume.

Publicat: 13 Aug. 2020, 13:50 Vedete
Pe aceeași temă