Cum faci bani din frunze uscate. Ideea de afaceri care a imbogatit deja un roman!

Publicat: 24 Nov. 2018, 11:54 News 3

Un oradean a dat lovitura si a pus bazele unei afaceri care ii aduce multi bani cu putin efort.

Cum faci bani din frunze uscate? Simplu! Toamna a venit cu schimbarile ei care afecteaza si copacii. An de an, in sezonul rece, acestia raman fara frunze. Pe strazi, printre blocuri si prin parcuri se strang adevarate covoare de frunze care, adesea, raman pe strada si putrezesc.

Dar Istvan Szentes a avut o idee geniala. Care s-a transformat intr-o afacere profitabila. Toate frunzele care cad toamna devin compost! Pe scurt, oradeanul strange frunze din tot orasul pe care mai apoi le transforma in ingrasamant bio, informeaza antena3.ro.

Angajaţii transformă frunzele strânse de pe străzi în pământ pentru flori. Au la dispozitie utilaje speciale care aspira fiecare frunza de pe strazile orasului sau din parcuri. Într-o singură zi, doar din Oradea, se adună peste 30 de tone de frunze uscate.

Barbatul are o afacere cu o investitie minima, dar care ii aduce un profit frumps. Din 100 de kilograme de frunze rezulta 60 de kilograme de compost. Staţia de realizare a compostului a costat 2,15 milioane de lei, jumătate din bani fiind obţinuţi de Eco Bihor de la Administraţia Fondului de Mediu.

Continuarea articolului »

Publicat: 24 Nov. 2018, 11:54 News 3
Pe aceeași temă