Cum făcea bani Cristi Borcea la 15 ani! ”L-a dus mintea să facă bani diabolic de la vârsta aia”

Publicat: 09 Dec. 2020, 15:33 Vedete

Fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, a început să facă bani încă de la vârsta de 15 ani, iar modul prin care a reușit să își pună deoparte bani la saltea a fost, cu adevărat, o afacere profitabilă a timpului respectiv.

Cristi Borcea a început să strângă bani la pușculiță încă de la vârsta de 15 ani, când fostul acționar de la Dinamo difuza seara filme printre blocuri, cu video şi televizor color, prin 1984. Destăinuirile au fost făcute chiar de către Emil Ursu, antrenorul de la Dinamo 2, un bun prieten, arată BZI.

„Pe Cristi l-am cunoscut în 1984. El avea 14 ani, eu aveam 20. Clubul mi-a dat o garsonieră. Cristi locuia vizavi, la etajul 3. A venit, mi-a zis că e dinamovist, iar mie mi-a plăcut de el, era foarte spontan. L-a dus mintea să facă bani diabolic de la vârsta aia. Eu am primit apartament în Tei, s-a mutat apoi și fratele meu la București și l-am luat la mine. Aveam video, televizor color, care pe vremea aia nu prea existau.

Cristi venea nonstop la mine. La 15 ani lua videoul și televizorul color și difuza filme prin blocuri. Câștiga între 700 și 1000 de lei pe seară. Pleca cu ele sau îi chema pe alțîi la noi, se descurca. În fiecare seară când eram liber, dacă ieșeam la restaurant eram împreună. Am rămas prieteni, suntem și rude, el cu Mihaela (n.red. – prima soție a lui Cristi Borcea) mi-au botezat fata. În 1988, Cristi a fost cavaler de onoare la nunta mea”, a spus Ursu, citat de gsp.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, mărturisiri la TV: “I-am spus că vor fi bombe, va fi tăvălită”

În vara acestui an, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au venit împreună într-o emisiune de televiziune unde au făcut mărturisiri despre relația frumoasă pe care o au. A fost prima apariție publică împreună.

“Pe noi, distanța ne-a unit. Când iubești, ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el, o să fie un război greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună”, a spus Valentina în emisiune.

“I-am spus că vor fi bombe, va fi tăvălită, că este o fire caldă, sensibilă. La mine e tranșee. După ce am avut discuția cu ea și mi-a spus că este pregătită pentru orice, atunci mi-am dat seama și am fost sigur că va rămâne cu mine și va fi femeia cu care voi fi pentru totdeauna, (…) femeia cu care voi face o familie”, a continuat bărbatul în emisiune.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 09 Dec. 2020, 15:33 Vedete
Pe aceeași temă