Ce fac Valentina Pelinel și Cristi Borcea când nimeni nu îi vede: ”Petrecem uneori şi două, trei ore în care…”

Publicat: 18 Nov. 2020, 09:05 Vedete

Acum familia este în formulă completă. Valentina Pelinel și soțul ei, Cristi Borcea, se simt foarte fericiți împreună, între cei doi existând o chimie frumoasă. Relația pe care o au nu o poate distruge nimeni, mai ales că se iubesc enorm.

Totuși, nu toată lumea știe care este secretul mariajului celor doi. Valentina Pelinel a declarat la un moment dat faptul că între ea și Cristi Borcea există o chimie foarte frumos închegată și nu se plictisește niciodată de prezența soțului ei. Ba chiar au seri când stau împreună și vorbesc ore în șir, mereu ajungând la aceeași concluzie: chimia între ei!

Chiar dacă de foarte multe ori au fost criticați, Valentina Pelinel și fostul acționar de la Dinamo sunt foarte fericiți împreună și nu ascultă ”gura lumii”.

„Comunicarea este cheia! Cu soţul meu stau seara pe terasă (…). Petrecem uneori şi două, trei ore în care povestim, povestim, povestim, după care ne dăm seama ce chimie există şi ce bine e să stai cu un om aşa toată ziua să nu te plictiseşti”, mărturisea Valentina, arată Impact.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, mărturisiri la TV: “I-am spus că vor fi bombe, va fi tăvălită”

În vara acestui an, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au venit împreună într-o emisiune de televiziune unde au făcut mărturisiri despre relația frumoasă pe care o au. A fost prima apariție publică împreună.

“Pe noi, distanța ne-a unit. Când iubești, ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el, o să fie un război greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună”, a spus Valentina în emisiune.

“I-am spus că vor fi bombe, va fi tăvălită, că este o fire caldă, sensibilă. La mine e tranșee. După ce am avut discuția cu ea și mi-a spus că este pregătită pentru orice, atunci mi-am dat seama și am fost sigur că va rămâne cu mine și va fi femeia cu care voi fi pentru totdeauna, (…) femeia cu care voi face o familie”, a continuat bărbatul în emisiune.

Sursă foto: capturi video

Publicat: 18 Nov. 2020, 09:05 Vedete
Pe aceeași temă