Cum făcea bani Antonia când era mică! Mama ei a povestit totul

Publicat: 15 Jan. 2021, 12:59 Vedete

Mama Antoniei, Denise Iacobescu, a făcut o serie de declarații despre cum fiica ei a reușit să strângă bănuți atunci când era mai mică. Aceasta a povestit că făcea chiar 10 dolari pe oră, arată Cancan.

Atunci când Antonia era mică, cântăreața avea un „job” din care a reușit să strângă bănuți. Artista mergea și avea grijă de cei mici, le strângea jucăriile, spăla vase și chiar făcea și curățenie, părinții celor mici plătind-o cu câte 10 dolari. Apoi, când a mai crescut s-a apucat de modeling, pentru care era plătită cu peste 1000 de dolari. Mama ei a strâns banii într-un cont, iar când a împlinit 18 ani, Antonia strânsese deja 12.000 de dolari. Pe de altă parte, cântăreața a fost și animatoare.

„Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine. Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont. Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 cde dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România”, a spus mama artistei, conform Business Magazin.

Antonia și Alex Velea ar putea face nunta anul acesta

Au așteptat mult timp ca divorțul Antoniei de fostul soț, Vincenzo Castellano, să se pronunțe. Și, într-un final, Antonia a putut răsufla liniștită, căci a devenit, practic, o femeie liberă. Acum, ea și Alex Velea, partenerul ei de viață, doresc să facă nunta și să se oficializeze! Cei doi au împreună doi băieți, pe Dominik și Ackim, iar din relația cu fostul soț, Antonia o are și pe Maya. Abia dupa decizia instanței, în vara anului 2020 cei doi s-au gândit să oficializeze relația pe care o au. Însă, din cauza pandemiei, nu au putut să organizeze niciun eveniment. Apoi, odată ce își unesc destinele, cei doi vor să își boteze și pe cei doi fii.

”Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”, au declarat apropiați ai cuplului pentru Playtech.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 15 Jan. 2021, 12:59 Vedete
Pe aceeași temă