Când se căsătoresc Antonia și Alex Velea. Ce vor să facă anul acesta

Publicat: 12 ian. 2021, 08:33 Autor: Andreea Voicu Vedete

Au planuri mari pentru anul 2021! Șapte ani tot au așteptat, iar anul acesta vedete simt că este al lor! Antonia și Alex Velea doresc să facă anul acesta nunta pe care au tot amânat-o din anumite considerente.

Au așteptat mult timp ca divorțul Antoniei de fostul soț, Vincenzo Castellano, să se pronunțe. Și, într-un final, Antonia a putut răsufla liniștită, căci a devenit, practic, o femeie liberă. Acum, ea și Alex Velea, partenerul ei de viață, doresc să facă nunta și să se oficializeze! Cei doi au împreună doi băieți, pe Dominik și Ackim, iar din relația cu fostul soț, Antonia o are și pe Maya. Abia dupa decizia instanței, în vara anului 2020 cei doi s-au gândit să oficializeze relația pe care o au. Însă, din cauza pandemiei, nu au putut să organizeze niciun eveniment. Apoi, odată ce își unesc destinele, cei doi vor să își boteze și pe cei doi fii.

Antonia și Alex Velea ar putea face nunta anul acesta

”Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”, au declarat apropiați ai cuplului pentru Playtech.

Totuși, fetița pe care Antonia o are cu fostul soț trăiește în Italia, alături de tatăl ei. Cea mică a reușit să vină în România pentru a petrece timp cu Antonia, chiar și în condițiile în care instanța a decis ca Vincenzo să aibă custodie exclusivă. Totuși, cântăreața a obținut dreptul de a merge în vizită la fiica sa, alături de cei doi băieți și Alex Velea.

”Deși ar fi avut dreptul, Antonia a ratat să-și petreacă sărbătorile cu Maya, din cauza pandemiei. Artista a obținut dreptul de a-și aduce fiica în România și în urma unei anchete ce a avut loc la noul său domiciliu, aceasta demonstrând că fetița va putea beneficia de cele mai bune condiții și că nimic nu-i va lipsi”, au povestit apropiații Antoniei.

Sursă foto: arhivă Ciao, capturi video Youtube

Publicat: 12 ian. 2021, 08:33 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă