Cum era căsnicia soțului Danei Rogoz cu fosta parteneră! Actrița Ozana Oancea a rupt tăcerea

Publicat: 26 Dec. 2019, 13:23 Vedete

Fosta soție a regizorului Radu Dragomir a vorbit despre căsnicia pe care au avut-o.

Vă vine să credeți sau nu, dar soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, a avut o căsătorie nu tocmai fericită cu fosta sa parteneră alături de care a avut o căsnicie.

Astfel că regizorul Radu Dragomir și fosta soție s-au despărțit în urmă cu mult timp. În anul 2012, el și ”Abramburică”, adică Dana Rogoz, s-au căsătorit. Din căsnicia lor a rezultat și un băiețel pe care l-au numit Vlad, scrie Libertatea.

Pe de altă parte, regizorul mai are un băiețel din căsnicia anterioară, numit Barbu. El a fost căsătorit cu actrița Ozana Oancea. Cei doi au stat în concubinaj 12 ani, înainte să o ia de nevastă.

Ozana Oancea a povestit cum era relația cu regizorul

„Eram plecată în lume, dar aveam multe zile libere… Aveam timp să stau acasă, cu tatăl copilului meu, Radu Dragomir. Cu el am avut o relație de concubinaj vreme de vreo 12 ani, până când ne-am căsătorit, înainte să se nască Barbu.

Ne-am cunoscut la Teatrul Podul, un teatru studențesc. Eu eram studentă deja la Teatru, iar el era student la Electronică. A terminat Electronica, cu chiu cu vai, iar apoi a făcut regie de film. Ne-am căsătorit abia când am aflat că o să-l am pe Barbu, ne-am codit mult, asta și pentru că eu detest cuvântul „divorț“. Prietenilor noștri li se întâmpla să se însoare și să se mărite în masă, în jurul nostru, iar apoi să divorțeze la fel de în masă, și mi s-a părut că acel act nu e necesar, căsătoria oficială e ceva ce poate conduce la o despărtire foarte urâtă, numita divorț. Când te căsătorești, te duci în fața unui preot și a ofițerului stării civile, dar când divortezi te duci la un judecător. Eu nu sunt un om anxios, dar cuvintele judecător, pușcărie, contravenție, infracțiune mă sperie foarte tare. Am citit „Mizerabilii“ când eram mică, și asta e una dintre spaimele vieții mele, să ajungi dintr-un om cinstit, un infractor, într-un moment care te pune pe picior greșit.

Eu nu am visat rochie de mireasă, nu mi-am dorit. Și nici n-am avut. Iar apoi, când am rămas însărcinată, pur si simplu m-am gândit să avem același nume. Și a fost o formalitate, de 15 minute, cu părinții, atât. Dar nu i-am dat o importanță prea mare. Apoi a trebuit să-mi schimb buletinul, toate actele, în afară de permisul de conducere. N-am apucat să-l schimb și pe acela, în cei 3 ani de căsnicie, deci după aceea mi-a fost mai ușor…”, declara Ozana Oancea pentru revista Tango.

Cei doi nu s-ar fi despărțit din cauza copilului lor, Barbu, ci din alte considerente.

„Cred ca m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului… Dar el a plecat către cu totul și cu totul altceva, deci mi se pare mai simplu de acceptat. Nu am putut gândi lucrurile în ideea că a fost o insuficiență mică între noi, nu am putut spune că, dacă m-aș fi străduit un pic, aș fi putut să evit asta. Ce și-a dorit el a fost cu totul altă viață. Deci, repet, am acceptat, nu am suferit foarte tare pentru acest abandon, m-a costat mult și mă costă în continuare, dar nu simt gelozie. Mă costă foarte mult să mă redresez, să mă țin pe picioare, să mă descurc altfel decât prevedeam că ma voi descurca în restul vieții mele”, mai spunea ea.

Publicat: 26 Dec. 2019, 13:23 Vedete
Pe aceeași temă