Cum arata sotia lui Mircea Radu si cu ce se ocupa. Este foarte discreta

Publicat: 22 May. 2019, 13:42 News 3

Foarte putine persoane stiu cum arata aleasa inimii lui Mircea Radu, fiind a fost mereu o aparitie discreta.

Cum arata sotia lui Mircea Radu si cu ce se ocupa. In 2013, Mircea Radu si Raluca Olaru si-au unit destinele, iar la scurt timp dupa au aparut si cei doi copii.

Insa Raluca a stat mereu departe de lumina reflectoarelor, fiindca nu a vrut nicidoata sa fie in atentia presei, iar motivul este lesne de inteles. Cei doi au vrut ca relatia lor sa ramana privata.

Cum arata sotia lui Mircea Radu si cu ce se ocupa

Cum arata sotia lui Mircea Radu si cu ce se ocupa

Potrivit OK!, Raluca a ales sa nu se afiseze public pentru a nu-i afecta cariera. Este de profesie medic oncolog, si tine foarte mult la jobul sau, tocmai de aceea nu vrea sa-i fie periclitat.

Timpul liber prefera sa si-l petreaca cu sotul si cei doi copii in intimitate, fara ca presa sa fie pe urmele lor la fiecare pas sau sa fie subiectul anumitor discutii.

Mircea Radu a povestit in urma cu ceva timp cum s-a indragostit de Raluca si ce l-a atras la ea:

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri.

Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu” a spus Mircea Radu, potrivit sursei citate.

Publicat: 22 May. 2019, 13:42 News 3
Pe aceeași temă