Cum arată soția lui Gheorghe Gheorghiu! Artistul face nuntă mare în America!

Publicat: 17 Jun. 2021, 16:30 Vedete

Celebrul artist Gheorghe Gheorghiu își pune pirostriile. Logodnica sa este o româncă stabilită în America și se numește Gabriela Băncescu, iar cântărețul o cunoaște din…copilărie!

“Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu și ne-am salutat. Iar acum, pe 14 noiembrie, ne căsătorim. Nași ne vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe. Nunta o vom face în America”, a dezvăluit cantautorul detalii din culisele nunții sale în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

În studioul lui Cristi Brancu, artistul Gheorghe Gheorghiu a spus că, momentan, locuiește în Las Vegas iar la nuntă va avea mulți invitați. “Avem prieteni mulți, sute, și ne vor fi alături. Eu cred în căsătorie, vine o vreme când nu poți fi singur toată viața. M-a luat și pe mine prin surprindere, nici eu nu m-am așteptat la asta și… i-am dăruit inelul de logodnă. Sunt un băiat cumsecade. Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică. Eu zic că e minunat”, spune, amuzat, Gigi Gheorghiu.

Artistul a reușit să treacă cu bine de pandemie, în America. “Am scris cântece, am stat la plajă în Florida, ne-am făcut viața frumoasă. Acum am un proiect care se numește “Bucuriile vacanței”, așa că, în această vară,  o să fiu la mare, la Perla Venusului, Cireșica, etc.  Iar în septembrie pregătim Forever Hits, un Festival ce se desfășoară pe Arena Națională”, a mai declarat Gheorghe Gheorghiu la TV.

 

 

 

 

 

 

 

Publicat: 17 Jun. 2021, 16:30 Vedete
Pe aceeași temă