Cum arată Mirela Vaida demachiată! Internaut: ”Ai două probleme!”

Publicat: 26 May. 2020, 08:40 Vedete

Foarte sigură pe calitățile ei, Mirela Vaida a publicat o fotografie pentru ca toată lumea să vadă cum arată și nemachiată. Comentariile nu au fost doar apreciative. Un internaut i-a atras atenția imediat: ”Ai două probleme!”. 

Mirela Vaida a postat seara trecută o imagine în care apare fără pic de machiaj pe față. Cu zâmbetul pe față și vizibil odihnită, Mirela Vaida a strâns la fotografia respectivă zeci de mii de aprecieri și peste o mie de comentarii din partea urmăritorilor săi și ai emisiunii ”Acces Direct”.

”Să începem săptămâna! 🙏🤗💖”, este mesajul vedetei pe Facebook.

Evident, internauții i-au scris: ”Bună ziua Mirela! Fără machiaj ai o față de fetiță! Ești frumoasă! Felicitări! Abia aștept să înceapă emisiunea!😘🌹”, ”Toate bune și frumoase. Ai două probleme. Ții deja prea mult în emisiune amețiții ăia doi și se vede urât la televizor că porți pantofi cu un număr mai mari. Apare golul de la călcâi!”, ”Mirela dragă ești ff frumoasă și machiată și nemachiată, tare aș vrea să te văd în realitate, ești o buna gospodină, ai trei copii frumoși 😘😘”.

Mirela Vaida apare nemachiată

Cum îşi ia Mirela Vaida banii de la Antena 1: „Aşa sunt salariile în televiziune”

Mirela Vaida se arată nemulțumită de valul de etichete pe care le primește recent. Prezentatoarea mărturisește că activitatea ei nu se rezumă doar la Acces Direct. Vaida este cunoscută pentru cariera în actorie și drept cântăreață, având o voce admirabilă și un talent înnăscut.

Frumoasa prezentatoare a povestit într-un interviu acordat în emisiunea Danei Săvuică – EOK! Să fii vedetă?, cum este plătită de Antena 1.Aceasta explică și cum este calculat salariul său.

„Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”, a precizat vedeta de televiziune.

Publicat: 26 May. 2020, 08:40 Vedete
Pe aceeași temă