Cum arată Gabriela Cristea demachiată! ”Până și ciufulită și somnoroasă tot…”

Publicat: 10 Feb. 2020, 13:55 Vedete

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România.

Prezența ei pe sticlă aduce bucurie în sufletele oamenilor. Evident, și experiența se vede, căci soția lui Tavi Clonda face față cu brio tuturor situațiilor!

Recent, Gabriela Cristea a postat pe rețelelede socializare o imagine în care apare complet demachiată. Imaginea a primit comentarii pozitive din partea internauților.

„Felicitări pentru cât ai slăbit!!! Arăți foarte bine și ești atât de frumoasă nemachiată!!!! Apreciez și optez pentru frumusețea naturală!! / Până și ciufulită și somnoroasă tot frumoasă ești 💖💖💖 / Superbă🌹 / Eşti tare frumoasă naturală 👌😍 / Eşti atât de fresh fără machiaj!❤️”, sunt doar unele dintre comentariile internauţilor.

Gabriela Cristea a povestit de ce nu s-a prezentat la înmormântarea mamei sale

De-a lungul timpului, Gabriela Cristea a mărturisit că au fost anumite disensiuni în familia ei, când venea vorba despre părinți. Însă, așa cum trebuie, Tavi Clonda a fost acolo, alături de ea.

În anul 2010, Gabriela Cristea nu a participat la înmormântarea mamei sale, iar mai multe persoane s-au tot întrebat care a fost motivul pentru care nu a vrut să meargă. Mai mult decât atât, Gabriela Cristea nu a avut o relație tocmai bună cu tatăl ei. Bărbatul chiar nu le-a cunoscut pe cele două nepoate ale sale, Iris și Victoria. Gabriela Cristea nu a dorit să dea o explicație certă asupra motivului pentru care nu s-a prezentat la înmormântarea mamei sale, însă și-a iertat tatăl.

Publicat: 10 Feb. 2020, 13:55 Vedete
Pe aceeași temă