Cum arată fetița lui Smiley și a Ginei Pistol la aproape 2 ani! Micuța Josephine este blondă, creață și veselă

Publicat: 13 dec. 2022, 13:33 Autor: Camelia Vedete

Cum arată fetița lui Smiley și a Ginei Pistol la aproape 2 ani! Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii, pentru că sunt părinți împliniți din toate punctele de vede. Fiica lor, Josephine, crește pe zi ce trece, iar cei trei petrec mult timp împreună.

Gina Pistol a postat recent pe rețelele de socializare imagini de colecție cu fiica ei. Iată cât de mare a crescut Josephine Ana Maria!

Cum arată fetița lui Smiley și a Ginei Pistol la aproape 2 ani!

Mai mult, în fotografia postată pe contul său de Instagram, Smiley a fost surprins ținându-și în brațe fetița, în timp ce erau așezați pe canapea și priveau bradul luminat. „Fără cuvinte”, a scris Smiley la descrierea imaginii postate pe contul său de pe rețeaua de socializare.

Fanii au reacționat imediat, iar secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt de numeroase mesaje, care de care mai frumoase și mai speciale.

„Într-adevăr fără cuvinte!!! Copiii și familia sunt totul!”. „Sărbători cu bine împreună cu cei dragi!”. „Emoție și iubire! Să fiți sănătoși și binecuvântați!”. „Vai, Smiley, ești minunat să vă trăiască frumusețea asta mică!”.  „O imagine Dincolo de cuvinte”, sunt doar o parte dintre sutele de comentarii pe care Smiley le-a adunat la postarea sa.

Prezentatoarea TV Gina Pistol și artistul Smiley au devenit părinți pentru prima dată în 9 martie 2021. Iar de atunci viața lor s-a schimbat în bine și sunt foarte împliniți din acest punct de vedere. Vedeta a postat recent o fotografie de colecție cu micuța Josephine Ana Maria.

Gina Pistol și Smiley fac asta zilnic de când au devenit părinți!

Cei doi au viața total schimbată de când au devenit părinți. Au chiar și un obicei banal pe care îl fac în fiecare zi cu micuța Josephine.

Gina și Smiley au început să-și schimbe obiceiurile pe care le făceau pe vremea când erau doi ei doi și să-și concentreze toată atenția asupra fiicei lor. Recent, gazda emisiunii „Chefi la Cuțite” a spus care e obiceiul pe care îl face atât ea, cât și iubitul ei, de când au devenit părinți.

Gina susține că în fiecare dimineață ascultă muzică și dansează toți împreună. Un obicei care a devenit rutină și care înseamnă foarte mult pentru ei, asta pentru că în acest fel petrec mult timp împreună.

„Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi. Stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti. E o rutină banală pentru mulţi oameni. Dar pentru noi înseamnă foarte mult”, a declarat Gina Pistol, pentru TV Mania. 

Ce obicei banal au și cum descoperă micuța Josephine lumea

Gina redescoperă lumea alături de fiica ei și spune că este impresionată de cât de multe lucruri este atrasă fiica ei și cât de multe înțelege la o vârstă atât de fragedă.

„Cred că preferă livingul, pentru că este locul în care noi stăm în fiecare dimineaţă, ascultăm muzică, dansăm, citim… În rest, vine lângă mine atunci când îmi pregătesc ţinuta, se uită, atinge anumite obiecte, dar îi explic ca unui om mare, unde are voie şi unde nu şi înţelege.
Se mai uită în trusa mea de machiaj, ia pensulele, se joacă cu căpăcelele de la creioane, dar îi explic să aibă grijă să nu le spargă. E un copil foarte cuminte, nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri. E incredibil când de mult pot înţelege nişte copii”, a mai spus aceasta, conform sursei menționate anterior.

Publicat: 13 dec. 2022, 13:33 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă