Cum arată fetița lui Enrique Iglesias şi a Annei Kournikova. Cei doi sunt în culmea fericirii

Publicat: 14 Feb. 2020, 09:42 Vedete
Cum arată fetița lui Enrique Iglesias şi a Annei Kournikova. Cei doi sunt în culmea fericirii

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova au prezentat-o, joi, pe reţelele de socializare pe fiica lor nou-născută.

Iglesias, în vârstă de 44 de ani, şi Kournikova, în vârstă de 38 de ani, au devenit părinţi pentru prima data în decembrie 2017, când s-au născut gemenii Lucy şi Nicholas. Şi în cazul celei de-a doua sarcini au fost discreţi. Kournikova a născut pe 30 ianuarie, iar joi, pe reţelele de socializare, cei dou au publicat imagini cu fiica lor. „Soarele meu”, au scris ei în dreptul fotografiilor.

View this post on Instagram

My Sunshine 01.30.2020

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Pentru Julio Iglesias, cel de-al treilea copil al lui Enrique este al şaselea nepot, după Angelina Santos Allegrini (fiica lui Javier Sánchez Santos, recunoscut de justiţie ca fiu legitim al artistului) şi cei doi copii ai lui Chábeli Iglesias cu Christian Altaba – Alejandro şi Sofía, scrie news.ro.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru clipul piesei „Escape”. De atunci au rămas împreună, deși la un moment dat s-au despărțit pentru câteva luni. Enrique a vorbit despre relația cu Anna și recunoaște că nu credea că vor rămâne atâta timp împreună. Eu și Anna suntem împreună de 15 ani, da, este o perioadă lungă și ca să fiu sincer, recunosc că nu mă așteptam să pot sta într-o relație atâția ani. Anna este amuzantă, luptătoare, independentă și aș mai putea adăuga și alte calități”declara artistul cu ceva timp în urmă.

Publicat: 14 Feb. 2020, 09:42 Vedete
Pe aceeași temă