Cum arată, de fapt, casele în care sunt nevoiți să doarmă concurenții Asia Express. FOTO

Publicat: 26 Feb. 2020, 10:00 General
Cum arată, de fapt, casele în care sunt nevoiți să doarmă concurenții Asia Express. FOTO

Concurenții noului sezon al emisiunii ”Asia Express” trec prin aceleași probleme pe care le-au avut și ceilalți participanți. Găsirea unui loc de cazare este una dintre cele mai grele provocări. Casele în care sunt nevoiți să doarmă nu îndeplinesc condițiile minime de confort, iar vedetele resimt din plin condițiile grele din Filipine.

Cazarea, coșmarul vedetelor de la Asia Express

Actualul sezon al emisiunii ”Asia Express” i-a dus pe concurenți în Filipine, unde condițiile de trai nu sunt chiar cele mai ușoare. Localnicii nu numai că nu dispun de case luxoase, dar nici măcar nu beneficiază de strictul necesar în ceea ce privește curățenia. Dușul reprezintă deja un lux pentru vedetele care au acceptat să participe la celebra emisiune de pe Antena 1. Dar cum nu se pot lipsi de somn, concurenții sunt nevoiți să doarmă pe unde apucă. Asta înseamnă case sărăcăcioase, cu sau fără paturi și chiar cu animale prin preajmă. Unii dintre ei au preferat să doarmă în corturi, în lipsa unor opțiuni mai bune.

 

Așa arată casele din Filipine în care dorm concurenții

 

Casele localnicilor din Filipine sunt extrem de modeste

Când te răpune oboseala, iar somnul începe să devină o urgență, orice loc poate fi apreciat, chiar dacă este improvizat în aer liber.

Concurenții de la Asia Express dorm pe unde apucă

În plus, participanții s-au plâns și de faptul că locuințele în care și-au găsit spații de dormit miros îngrozitor. Nici temperaturile din Filipine nu au fost pe placul participanților. Căldura excesivă, de peste 35 de grade, dar și umiditatea extrem de mare le-au creat serioase probleme concurenților.

Asia Express, provocarea supremă pentru vedete

Asia Express este un reality show în care concurenții sunt împărțiți în echipe de câte două persoane, care trebuie să parcurgă un traseu de aproximativ 4.000 de kilometri, pentru a ajunge la destinația finală. Fiecare participant primește doar un euro pe zi și se poate folosi doar de lucrurile personale, pe care le are în rucsac. Pentru a supraviețui, concurenții sunt nevoiți să apeleze la localnici, care să-i ajute cu mâncare, cazare și transport. În plus, aceștia trebuie să ducă la bun sfârșit și anumite sarcini, pe care le primesc în timpul traseelor.

Nouă cupluri de vedete au luat startul la actuala ediție a emisunii, care a debutat pe 15 februarie și care se numește ”Asia Express – Drumul Comorilor”. Traseul a început în Filipine, iar destinația finală va fi Taiwan. Marele premiu pus în joc este în valoare de 30.000 de euro. Sezonul doi de la Asia Express a fost câștigat de CRBL și de prietenul acestuia, Oase.

Publicat: 26 Feb. 2020, 10:00 General
Pe aceeași temă