Cum arată casa lui George Piștereanu, actorul din ”Vlad”

Publicat: 20 feb. 2020, 16:57 Autor: Elena Vedete
Cum arată casa lui George Piștereanu, actorul din ”Vlad”

George Piștereanu, actorul care jocă rolul lui Tibi, unul dintre personajele negative din binecunoscutul serial “Vlad’, are propriul său studio în casă.

George a atras atenția publicului odată cu rolul din lungmetrajul „Eu când vreau să fluier, fluier„, dar și cu personajul jucat în filmul lui Cătălin Mitulescu, „Loverboy„. Îndrăgostit de actorie și de tot ce înseamnă teatrul, actorul ne-a primit la el în casă unde am aflat că și-a montat singur un studio în living.

Acesta ne-a dezvăluit că a ales să facă asta pentru a salva timp: Am făcut asta pentru castingurile din afară, ca să nu ma mai duc până acolo când nu este neapărat necesar, ei au nevoie de o poză și de o probă video, așa nu mai consum timp să mă duc la un alt studio.”

Ce nu știe foarte multă lume este că George și-a creat de la zero luminile din propriul studio: “Un prieten fotograf, după ce a văzut luminile astea la mine, mi-a zis că vrea și el la fel, așa că i-am făcut și lui, dar nu mai fac! Gata!”.

Continuarea materialului cât și imaginile din casa actorului pe VERDICT.RO.

Publicat: 20 feb. 2020, 16:57 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă