Cum arăta Carmen de la Sălciua, la prima ei apariție publică. Din fata simplă, de la țară, s-a transformat într-o comoară muzicală!

Publicat: 02 Aug. 2021, 17:28 Vedete

Astăzi este una dintre cele mai sexy și frumoase artiste de la noi, însă imaginea pe care o are este total diferită față de cea a primei sale apariții. Carmen de la Sălciua este complet transformată și, de-a lungul anilor, a știut ce trebuie să facă pentru a deveni cea mai bună versiune a ei. CIAO.RO vă prezintă etapele schimbărilor artistei, de la prima, până la cea din prezent, precum și imagini inedite cu ea, din trecut!

Încă de când s-a făcut remarcată prin talentul său muzical pe care nu-l poate contesta nimeni, Carmen de la Sălciua a vrut să devină cea mai bună versiune a ei, așa cum toți ne dorim, de fapt.

Artista a trecut printr-o serie uluitoare de transformări și nu i-a fost deloc teamă să apeleze și la medicii esteticieni, pentru a avea aspectul pe care și-l dorea.

Carmen de la Sălciua a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani, după ce Culiță Sterp a filmat-o pe artistă în timp ce cântă, pe un balansoar și imită mai multe voci din România. Talentul său nu a rămas neremarcat, astfel că s-a trezit, în scurt timp, cu o mulțime de cereri pentru evenimente. Știind că această lume a showbizului implică nu doar talent, ci și o imagine impecabilă, Carmen de la Sălciua s-a apucat să facă ceva schimbări asupra aspectului său.

NU RATA – Carmen de la Sălciua a trecut printr-o perioadă dificilă: ”Am avut nevoie de liniște”

Cântăreața și-a operat nasul și și-a injectat acid hialuronic

Judecând după aparițiile sale de-a lungul timpului și urmărind evoluția cântăreței, este limpede faptul că aceasta și-a injectat acid hialuronic în buze prima dată, după care a apelat și la alte intervenții estetice: și-a făcut rinoplastie, și-a modelat pomeții prin injectare și intervenție cu fire PDO, și-a pus fațete, extensii și și-a schimbat stilul vestimentar, precum și coafura.

Cu toate că a fost mereu considerată o cântăreață siliconată, Carmen neagă vehement faptul că și-ar fi pus implant mamar.

„Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum …am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză …vor vedea! Din păcate, nu faci parte din acea categorie! Oricum ar fi și oricum ar arăta un om, nu are nimeni dreptul să judece!

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest, mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, a spus Carmen de la Sălciua, pe Instagramul său, acum ceva timp.

Artista a avut complicații după rinoplastie

În urmă cu ceva ani, pe la începutul carierei sale, Carmen de la Sălciua a considerat că este momentul să-și facă rinoplastie, așa că s-a ales cu un nas micuț și frumos modelat. Din păcate, problemele nu au ocolit-o după intervenția estetică.

Carmen de la Sălciua și-a făcut rinoplastie

„Singura senzație pe care am simțit-o după anestezie, după ce m-am trezit din operație, a fost de disconfort, pentru că nu puteam să respir decât pe gură. Dar asta a durat doar șase zile, iar după doamna doctor s-a ocupat”, a povestit Carmen de la Sălciua pe Instagram, la scurt timp după rinoplastie.

Publicat: 02 Aug. 2021, 17:28 Vedete
Pe aceeași temă