Carmen de la Sălciua a mărturisit! Câte operații estetice are bruneta

Publicat: 06 Dec. 2020, 16:44 Vedete

Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai apreciate artistei din țară la momentul actual, a vorbit despre operațiile estetice pe care le are!

Carmen de la Sălciua a vorbit despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Cântăreața a mărturisit că singura operație pe care o are este cea de la nivelul nasului. De asemenea, a mărturisit că nu are nicio intervenție la nivelul bustului.

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, a declarat Carmen de la Sălciua pe pagina sa e socializare în urmă cu ceva timp, arată Cancan.

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu. Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie. Restul nu sunt operații. E normal să ai grijă de tine ca femeie… Oricum ar fi și ar arăta un om nu are nimeni dreptul să judece”, a mai zis ea.

Culiță Sterp a trecut peste despărțirea de Carmen de la Sălciua

Dacă anul trecut în toamnă, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au vrut să își mai dea o șansă, la scurt timp au mărturisit că nu se potrivesc, ultima încercare fiind, practic, un test la relației. Pe de altă parte, Culiță Sterp s-a simțit trădat de cel mai bun prieten al lui.

”M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea, dar asa de prieteni, am mai simțit trădări, dar lucruri minore. Asta a fost cea mai mare trădare, mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu”, a spus Culiță Sterp la Antena Stars, arată Cancan.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 06 Dec. 2020, 16:44 Vedete
Pe aceeași temă