Culiță Sterp a trecut peste despărțirea de Carmen de la Sălciua! ”M-am simțit trădat de…”

Publicat: 16 Jul. 2020, 09:49 Vedete

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu mai formează un cuplu de mult timp, iar artistul își amintește o situație neplăcută din trecut, din timpul când cei doi erau împreună.

Dacă anul trecut în toamnă, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au vrut să își mai dea o șansă, la scurt timp au mărturisit că nu se potrivesc, ultima încercare fiind, practic, un test la relației. Pe de altă parte, Culiță Sterp s-a simțit trădat de cel mai bun prieten al lui.

”M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea, dar asa de prieteni, am mai simțit trădări, dar lucruri minore.

Asta a fost cea mai mare trădare, mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu”, a spus Culiță Sterp la Antena Stars, arată Cancan.

Culiță Sterp se gândește la nuntă și copil

De câteva luni, Culiță Sterp se iubește cu o tânără domnișoară pe nume Daniela. Pare-se că fata i-a furat inima cântărețului. Recent, Culiță a fost într-o emisiune la Antena Stars unde a și vorbit despre ceea ce își dorește în viitor. Așa cum spune și artistul, va merge și a doua oară în fața altarului și, mai mult decât atât, se gândește să devină și tătic în viitor. Chiar dacă el a mai fost o dată în fața altarului, este dispus să meargă și a doua oară, pentru că ”orice fată vrea să fie mireasă”.

”Nu mă gândesc acum în momentul ăsta ( n.r. la nunta), însă pe viitor da. Orice fată vrea să fie mireasă. Eu dacă am mai fost odată asta nu înseamnă că pe fata care o să fie cu mine să nu o fac mireasă, e ceva ce unește doi oameni. Mai mult decât căsătorie mă gândesc la copii”, a spus Culiță pentru Star News.

Publicat: 16 Jul. 2020, 09:49 Vedete
Pe aceeași temă