Cum arăta Andreea Raicu la 16 ani! ”Toată adolescenţa am fost complexată de gura mea”

Publicat: 05 Aug. 2020, 10:31 Vedete

Are 43 de ani, arată extraordinar și împărtășește mereu sfaturi celor care o urmăresc. Dar cum arăta Andreea Raicu în adolescență, când avea doar 16 ani?

Vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine din perioada când ea se afla în adolescență. ”Eu la 16 ani! 😊 Atâtea amintiri frumoase. Nici nu aveam eu idee câte îmi rezervă viitorul!”, a scris ea în dreptul imaginii de pe Facebook. În dreptul buchetului cu trandafiri roșii, Andreea Raicu apare îmbrăcată ușor sexy, semn că vedeta a cochetat încă de mică cu plăcerea de a face fotografii exact ca un fotomodel.

Eu la 16 ani! 😊 Atatea amintiri frumoase. Nici nu aveam eu idee cate imi rezerva viitorul!

Publicată de Andreea Raicu pe Marţi, 4 august 2020

Andreea Raicu: ”Toată adolescenţa am fost complexată de gura mea!”

Andreea Raicu povestea la un moment dat despre cum și-a pus adolescența amprenta: ”Toată adolescenţa am fost complexată de gura mea! Mi se părea ca am buzele prea mari, nu îmi plăceau deloc şi mă mai pricopsisem şi cu o poreclă care mă timora şi mai tare. Când am mai crescut, ele au devenit un atu, un motiv de complimente atât din partea femeilor, cât şi a bărbaţilor. Paradoxal, presa (…) mai resuscitează şi azi subiectul acidului hialuronic pe care mi l-aş fi injectat în buze! De fiecare dată îi invit să caute în arhivă poze cu mine de când aveam 20 de ani şi vor vedea că nu s-a schimbat nimic! Morala: ceea ce la un moment dat percepeam ca pe un defect fizic s-a transormat într-o calitate. Şi nu cu ajutorul medicului estetician, ci al timpului. De fapt, nu s-a schimbat nimic fizic la mine, ci doar psihic. Pentru că buzele sunt doar un exemplu”, potrivit Ok! Magazine.

Andreea Raicu a făcut confesiuni intime

„Nu am avut cea mai bună relație cu tatăl meu, cu toate că în copilărie, că mai toate fetițele, eram iremedialbil indrăgostită de el. Mi se părea frumos, inteligent, atotcunoscător, cum pare orice adult unui copil… … Mi-ar fi plăcut să simt asta de la tatăl meu, să știu că sunt importantă și că mă iubește indiferent de ceea ce am făcut. Mi-aș fi dorit să știu că este mândru de mine și de realizările mele și să știu că va fi lângă mine chiar dacă erau momente în care poate nu îmi ieșeau lucrurile. Dar el nu a știut să o facă, și nu pentru că nu mă iubea, din contra. Din atât de multă dragoste pe care nu știa cum să mi-o arate, își dorea să mă motiveze cât mai mult, să fiu cât mai bună.

A reușit, dar a lăsat și urme, o presiune care m-a urmărit continuu și cu care uneori mă mai lupt și în ziua de azi și pe care pot să o recunosc atât de bine și la alte fete care au trăit experiențe similare”, a spus Andreea Raicu.

Publicat: 05 Aug. 2020, 10:31 Vedete
Pe aceeași temă