Amintirea care a marcat-o pe Andreea Raicu de sărbători: ”Am încremenit. Nu îmi venea să cred”

Publicat: 24 Dec. 2019, 09:54 Vedete

Andreea Raicu a făcut de-a lungul timpului tot felul de mărturisiri legate de viața sa. De această dată vedeta a povestit care este cea mai puternică amintire pe care o are legată de sărbătorile de iarnă.

Prezentatoarea Tv mărturişeşte că în copilărie a fost pedepsită de părinţii ei pentru că nu a fost cuminte. Astfel, în dimineaţa de Moş Nicolae Andreea Raicu a găsit în ghete o nuia drept cadou.

„Îmi aduc aminte că în copilărie îl aşteptam cu sufletul la gură… Era aproape la fel de important ca Moş Crăciun… Eram aşa de emoţionată când îi scriam şi de obicei era foarte bun şi darnic, doar că într-un an lucrurile au stat diferit. M-am trezit, am dat fuga la ghetuţe să vad ce mi-a adus şi am şi acum perfect în minte imaginea lor, aşezate pe un balansoar, cu o nuia ieşind dintr-una. Am încremenit. Nu îmi venea să cred. Părinţii îmi spuseseră că daca n-am să fiu cuminte, Moş Nicoale îmi va aduce o nuia, dar chiar şi aşa nu mi-am imaginat că se va întâmpla. De data asta primisem o nuia”, a mărturisit Andreea Raicu pe blog-ul personal cu ceva timp în urmă.

”A rămas cea mai puternică amintire a mea”

Aceasta a spus că păţania de atunci reprezintă cea mai puternică amintire a ei legată de ziua de Moş Nicolae

„Părinţii mei au încercat să facă o glumă, prin care să-mi arate că Moşul vede tot şi ar trebui să fiu cuminte, dar eu n-am luat-o deloc ca pe o glumă. Aşa că ea a rămas cea mai puternică amintire a mea legată de aceasta zi. Bineînţeles, că după mi-au dat şi alte cadouri spunând că nu le-a pus pe toate în acelaşi loc m-am mai liniştit, dar imaginea nuielei mi-a rămas întipărită în minte aşa că eu am să mă asigur că Moşu’ nu-i va aduce copilului meu niciodată o nuia”, a încheiat vedeta TV.

Andreea Raicu a facut confesiuni intime

„Nu am avut cea mai bună relație cu tatăl meu, cu toate că în copilărie, că mai toate fetițele, eram iremedialbil indrăgostită de el. Mi se părea frumos, inteligent, atotcunoscător, cum pare orice adult unui copil… … Mi-ar fi plăcut să simt asta de la tatăl meu, să știu că sunt importantă și că mă iubește indiferent de ceea ce am făcut.

Mi-aș fi dorit să știu că este mândru de mine și de realizările mele și să știu că va fi lângă mine chiar dacă erau momente în care poate nu îmi ieșeau lucrurile. Dar el nu a știut să o facă, și nu pentru că nu mă iubea, din contra. Din atât de multă dragoste pe care nu știa cum să mi-o arate, își dorea să mă motiveze cât mai mult, să fiu cât mai bună.

A reușit, dar a lăsat și urme, o presiune care m-a urmărit continuu și cu care uneori mă mai lupt și în ziua de azi și pe care pot să o recunosc atât de bine și la alte fete care au trăit experiențe similare”, a spus Andreea Raicu.

Publicat: 24 Dec. 2019, 09:54 Vedete
Pe aceeași temă