Motivul pentru care Andreea Raicu a renunțat la televiziune: ”Am făcut multe ore de terapie…”

Publicat: 01 Nov. 2020, 09:38 Vedete

Andreea Raicu a fost una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din showbiz. Cu toate acestea, vedeta a renunțat la cariera sa, iar recent a dezvăluit și adevăratul motiv pentru care a luat această decizie.

Invitată în emisiunea Andreei Marin, “Nu există nu se poate”, Andreea Raicu a vorbit despre ce a făcut-o să renunțe la cariera sa de succes din televiziune.

“Aveam tot ce îmi doream și aveam, cumva, viața la care visa toată lumea, adică acele elemente pe care dacă le ai ți se garantează o viață fericită.

Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu. Cumva, era viața din filme. Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva.

Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să găsești răspunsurile. Doar atunci când vrei…”, a spus Andreea Raicu.

De-a lungul timpului, Andreea Raicu a moderat multe emisiuni TV și reality show-uri de succes: “Big Brother”, “Megastar” sau “Miss Fata de la țară”. motivul principal pentru care a decis să renunțe la tot ceea ce construise a fost faptul că și-a dorit să se dedice “unui business care rezonează cu valorile mele”.

“Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune, creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog.

Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era «Zbor deasupra unui cuib de cuci», un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înțeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a mai spus Andreea Raicu în emisiunea “Nu există nu se poate”.

Publicat: 01 Nov. 2020, 09:38 Vedete
Pe aceeași temă