Boala care a chinuit-o îndelung pe Andreea Raicu. Mărturiile sfâșietoare ale vedetei

Publicat: 25 Mar. 2020, 10:00 Vedete
Boala care a chinuit-o îndelung pe Andreea Raicu. Mărturiile sfâșietoare ale vedetei

Andreea Raicu este cunoscută publicului din România de peste 20 de ani. Frumoasă, cu o voce blândă și un zâmbet năucitor, vedeta ascunde însă o dramă peste care a trecut extrem de greu.

Tristețea din spatele zâmbetului perfect

Andreea Raicu a fost și este în continuare o prezentă agreabilă, la fiecare apariție pe care o are. Este o femeie frumoasă, cu o carieră pe care multă lume și-ar dori-o și cu un statut social foarte bun. Totuși, zâmbetul și optimismul pe care-l afișează de fiecare dată ascund o suferință veche.

Problemele Andreei Raicu au început chiar din copilărie. Mama sa a fost însoțitor de bord și era mai tot timpul plecată de acasă. Ca orice copil, și vedeta a resimțit absența celei mai importante persoane din viața ei.

”Îmi era foarte dor de ea când eram mică şi asta mi-a influenţat foarte mult viaţa şi veşnic am avut această teamă de abandon. Tot timpul îmi spunea că tot ceea ce fac trebuie să fie impecabil, fără greşeală şi ireproşabil. Sunt cele trei cuvinte pe care cred că nu o să le uit niciodată, iar tatăl meu îmi spunea că tot timpul trebuie să fiu foarte deşteaptă, că altfel o să râdă lumea de mine. Dorinţa mea de a fi perfectă era atât de mare, încât nici nu mai conta ce-mi doream. Conta să fac pe plac celorlalţi, să nu mă fac de râs, să nu greşesc.”, a mărturisit Andreea.

Andreea Raicu, alături de mama sa

După ce a terminat liceul, Andreea Raicu a început să cocheteze cu televiziunea. Ușor, ușor cariera ei a luat-o pe o pantă ascendentă și era din ce în ce mai plăcută publicului din România. Acest lucru a avut însă și un impact negativ asupra vedetei. La vârsta de 19 ani, aceasta a căutat ajutorul unui specialist.

”Am început să fac terapie și din cauza presiunii pe care am simţit-o din partea presei, nu eram obişnuită şi cu revistele de paparazzi. A fost o perioadă în care oriunde mă duceam, era cineva în spatele meu, un aparat de fotografiat, cineva care voia să ştie ceva despre viaţa mea. Voiam să rămână doar a mea. Nu mai aveam chef de viață, nu mai aveam energie să fac lucruri. Nu mai aveam niciun fel de direcție”, a declarat Andreea Raicu.

Călătoria în India și finalul depresiei

În urmă cu aproape 10 ani, Andreea Raicu a luat o decizie care avea să-i schimbe viața. S-a hotărât să plece în India, într-un ashram, unde a stat o lună de zile. Vedeta a recunoscut că acela a fost locul în care a renăscut.

”Am făcut cunoștință cu mine, cu cine sunt eu cu adevărat, am regăsit omul din spatele măștilor și armurilor construite de-a lungul timpului. E locul în care am plâns, am urlat să descătușez furia care domnea în mine, am râs la bucuria întâlnirii cu mine, am dansat, am meditat, am stat în izolare, am făcut lucruri la care nici nu mă gândeam”.

Andreea Raicu, la prima vizită în India
Andreea Raicu revine în India ori de câte ori are ocazia

De atunci, India a rămas în sufletul Andreei Raicu și este țara pe care o consideră a doua casă. Vedeta se întoarce acolo ori de câte ori are ocazia. India este locul în care se regăsește și de unde se încarcă din nou cu energia de care are nevoie.

La 42 de ani, Andreea Raicu este într-o formă fizică de invidiat

Din păcate, suferința prin care a trecut Andreea Raicu lovește din ce în ce mai multe persoane la nivel global. Aproape un milion de oameni se sinucid în fiecare an din cauza depresiei.

Publicat: 25 Mar. 2020, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă