Andreea Raicu s-a întors din Italia în urmă cu 3 săptămâni! Ce spune despre virusul ucigaș

Publicat: 10 Mar. 2020, 15:08 Vedete

Frumoasa Andreea Raicu s-a întors din Italia în urmă cu trei săptămâni. Vedeta a mers să viziteze o prietenă în Toscana, însă atunci panica nu se instalase, ci era liniște, iar oamenii vizitau în continuare țara.

Andreea Raicu, prezentatoarea TV care a făcut istorie în televiziunea din România, a mărturisit că în urmă cu trei săptămâni, totul era în regulă în Italia. Vedeta a mers în Toscana la prietena ei, neavând parte de nicio problemă. Dar, în momentul în care a aflat ce se întâmplă în Italia, apoi în România, Andreea Raicu s-a îngrijorat.

”Nu pot sa ma fac ca nu exista un subiect care mi-a acaparat gandurile in ultimele zile. Poate si pentru faptul ca am vorbit mult cu prietena mea care locuieste in Italia, in Toscana.

In urma cu trei saptamani , cand am vizitat-o, era liniste acolo, nimeni nu prea vorbea despre acest subiect. Desi erau 2 cazuri izolate in Roma de circa 3 săptămâni, nimeni nu privea situatia cu prea multa ingrijorare. In Lombardia încă nu fusese depistat niciun caz. De atunci pana azi in Italia sunt 9172 de cazuri si peste 463 de decese. Pana azi Lombardia a fost izolata impreuna cu alte 14 provincii, peste 16 000 000 oameni au revenit zona rosie ceea ce insemna ca nimeni nu are voie sa paraseasca acestea zona. In seara asta guvernul italian decide sa extinda decizia asupra intregii peninsule!! De ce? Pentru a nu raspandi virusul care se imprastie cu o viteza amentitoare.

Andreea Raicu: ”Nu aș putea să trăiesc cu această piatră pe suflet”

O serie de romani, cum au aflat de acesta situatie si-au strans bagajele, s-au suit in trenuri, masini sau in ce au gasit si au fugit unde au vazut cu ochii, multi dintre ei spre Romania.

Aici foarte putini oameni sunt constienti de ceea ce se intampla. Tusesc fara sa isi acopere gura sau o fac cu mana cu care ulterior ating diverse obiecte sau fata si zonele de acces către căile respiratorii. Multor romani veniti din stainatate li s a spus sa stea acasa. Nici nu s-au gandit pe motiv ca ei nu au nimic.

Eu nu ma panichez usor, dar de data asta cred ca lucrurile sunt grave si cred ca este de abia inceputul. Nu imi este teama ca ma voi imbolnavi, ci ca as putea deveni purtator si as putea sa il transmit mamei mele sau altor oameni mai in varsta care cred ca poate nu ar rezista si stiu ca daca s-ar intampla ceva, nu as putea sa traiesc cu aceasta piatra pe suflet.

Apelez la simtul civic al fiecaruia dintre voi si va rog: ⁃ Acoperiti-va gura cand tusiti cu servetele, nu cu mana, sau cu cotul pentru a nu intra in contact cu mâna. ⁃ Nu va mai napustiti peste Oameni sa ii pupati sau sa ii luati in brate sau sa dați mâna cu ei ⁃ Daca ati fost plecati cu avionul, spuneti-le celor din jur, lasati-i sa alega daca vor sa se intalneasca cu voi sau nu, asta fara sa insemne ca au ceva personal cu voi, si mai ales aplic”, este mesajul scris de Andreea Raicu pe social media.

Publicat: 10 Mar. 2020, 15:08 Vedete
Pe aceeași temă