Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 20 de ani, când prezenta Știrile TVR. Niciodată nu s-a mai tuns așa!

Publicat: 01 Nov. 2019, 10:53 News 3

Andreea Marin și-a început cariera în televiziune în urmă cu peste 20 de ani, dar adevăratul succes l-a cunoscut cu 'Surprize, surprize', emisiunea care a spulberat recorduri de audiență.

Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 20 de ani. Din acest motiv, foarte puțini își mai aduc aminte că înainte de a deveni gazda emisiunii-fenomen, Andreea a fost o bună bucată de vreme prezentatoare de știri la TVR1, în aceeași perioadă în care și Mircea Radu făcea același lucru, și el atras ulterior de divertisment.

Surprinzător este că lookul Andreei din acea perioadă, când nu avea cu mult peste 20 de ani, era complet difderit față de ce știm noi. Bruneta era tunsă băiețește și avea ochii puternic conturați cu negru, machiaj devenit un trademark al său. „Acum vreo 20 de ani, prezentand stirile la jurnalul serii, la TVR. 😊”, a scris Andreea Marin la postare.

Andreea Marin, despre casnicie si familie

Andreea Marin se iubește de câțiva ani cu Ionuț Brâncoveanu, iar acum, lumea se întreabă dacă cei doi vor ajunge în fața altarului.

După divorțul de Tuncay Ozturk, Andreea Marin și-a găsit liniștea în brațele lui Ionuț Brâncoveanu. Cei doi se iubesc necondiționat. Timp de doi ani au făcut naveta pentru a se vedea, întrucât, la acea vreme, bărbatul locuia în Africa. Dar, de ceva timp, iubitul consul al vedetei s-a mutat în România. Andreea Marin și Ionuț Brâncoveanu s-au mutat împreună, iar lucrurile între ei merg perfect.

”Locuim împreună, e o relație care ne împlinește pe amândoi. Suntem practic o familie. Ce pot să spun? (n.r. despre căsătorie) Nu mai cred în acte. Ce poate să facă un act când doi oameni se iubesc? Contează compabilitatea dintre ei, în ultimă instanță asta e important”, a mărturisit Andreea Marin pentru click.ro.

Publicat: 01 Nov. 2019, 10:53 News 3
Pe aceeași temă