Cum a revenit Ronna Riva la corpul de divă pe care-l avea înainte să rămână însărcinată

Publicat: 14 mart. 2022, 20:31 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Cum a revenit Ronna Riva la corpul de divă pe care-l avea înainte să rămână însărcinată

Ronna Riva este una dintre cele mai apreciate artiste din România, mai ales datorită felului în care arată. Lucrurile s-au schimbat puțin după ce a devenit mamă, iar dorința ei cea mai mare a fost să scape de celulita pe care o avea după cele nouă luni de sarcină. Nu se laudă cu un program corect de sport și nici la capitolul alimentație nu excelează, așa că și-a lăsat toată încrederea pe puterea masajului cu bambus, despre care auzise că într-adevăr face minuni.

„Masajul cu bambus este un cadou pe care mi-l fac de ceva timp, imediat după ce am născut, și am avut voie să-l folosesc. Recunosc că am simțit nevoia să revin urgent la forma de dinainte, iar Dan Bujor m-a ajutat să obțin acest lucru. Cumva, prin masajul cu bambus, reușesc să mă și relaxez și să scap de celulită.”, a declarat Ronna Riva.

Masajul cu bambus, recomandat doamnelor care au născut și vor să revină la forma fizică pe care o aveau înainte de sarcină

Slăbirea localizată este una dintre provocările din domeniile nutriției și fitness-ului. În general, atunci când începem un program de slăbit, observăm că rezultatele se văd la nivelul întregului corp. Abdomen plat, picioare subțiri, umeri ceva mai bine conturați, posterior micșorat. Ce faci, însă, atunci când tu nu ai nevoie să slăbești decât, de exemplu, în zona abdomenului pentru că, nu-i așa, aici rămân cele mai multe depozite de grăsime acumulate în timpul sarcinii.

„Masajul cu beţe de bambus ajută la dizlocarea depozitelor de grăsime, în special din zonele greu de lucrat la sală (flancuri, coapse, şolduri etc). Masajul cu beţe de bambus NU este un masaj anticelulitic, ci o terapie net superioară, care oferă rezultate vizibile, previne recurenţa şi NU doare absolut deloc. Unul dintre principalele avantaje ale tehnicii constă în faptul că oferă rezultate de 8 ori mai bune decât masajul clasic anticelulitic, fără leziunile asociate acestuia din urmă”, explică Dan Bujor, terapeut masaj cu bambus.

Publicat: 14 mart. 2022, 20:31 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă