Cum a reușit Tavi Clonda să o cucerească pe Gabriela Cristea? La prima întâlnire vedeta a rămas şocată: „Cum îndrăzneşte să spună aşa ceva?”

Publicat: 14 Aug. 2020, 13:21 Vedete

Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au cunoscut pe platourile de televiziune, s-au plăcut de prima dată, însă frumoasa prezentatoare TV a analizat foarte bine lucrurile înainte de a forma o relație cu celebrul artist. Fosta prezentatoare TV a povestit cum a început povestea lor de dragoste.

„Era îmbrăcat într-o cămaşă roşie şi mi se părea foarte îndrăzneţ să porţi aşa ziua. I-am zis ce cămaşă mişto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roşie superbă şi mi-a zis ”Am poftit la rochia ta”, iar eu, şocată fiind, mi-am spus în sinea mea: ”Cum îndrăzneşte să spună aşa ceva”, dar nu m-am exteriorizat. După care m-am gândit: ”Dacă se dă la mine?”. Şi din momentul ăla mi s-au aprins beculeţele şi s-au declanşat toate. Şi s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, a spus Gabriela Cristea, potrivit Antena Stars.

„Întâlnirea cu el mi-a întors viaţa cu susul în jos, mi-a schimbat valorile şi mi-a alinat zbuciumul sufletesc. Suntem de peste 6 ani împreună şi am construit împreună cat pentru 6 vieţi. Abia aştept să văd ce o să mai vină! @taviclonda #victorienii #taticlonda #loveofmylife”, scria Gabriela pe reţeaua de socializare, la scurt timp după cununie, conform sursei citate.

Gabriela Cristea, dezvăluiri din intimitate

Vedeta a fost plecată câteva zile într-o mini vacanță alături de câțiva prieteni într-o locație superbă. Frumoasa brunetă povestește faptul că, la un moment dat s-a retras de lângă fiicele sale și de lângă soțul său pentru a merge alături de o amică să facă câteva cumpărături.

Cele două prietene ”și-au făcut de cap”, s-au răsfățat cu înghețată și au avut niște discuții mai mult decât interesante. Potrivit spuselor prezentatoarei, printre subiectele abordate de cele două s-au numărat și momentele din intimitate.

„Am plecat să cumpărăm ceva pentru copii și am sfârșit mâncând pe ascuns o înghețată în mașină. Nici nu vă închipuiți dialogul, vă dau câteva cuvinte cheie: zăhar, [email protected]#, etc🙈. Mame “scăpate” de acasă. Hahahah!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Publicat: 14 Aug. 2020, 13:21 Vedete
Pe aceeași temă