Gabriela Cristea a stat trează toată noaptea! Din ce motiv nu a putut să se odihnească: ”Până la 04:00 am stat…”

Publicat: 17 Jul. 2020, 15:40 Vedete

Gabriela Cristea a fost nevoită să stea toată noaptea trează, după ce micuța ei, Iris, a avut dureri pentru că îi dau dințișorii.

Mezina familiei a ținut-o trează pe Gabriela Cristea până la ora 4 dimineața, pentru că o dureau gingiile! Și ca fie ”treaba treabă”, Victoria s-a trezit și ea dis de dimineață, în jur de 5 și jumătate, cu chef de alergat și joacă. Chiar dacă vedeta este obosită și nu a apucat să doarmă, le-a făcut pe plac copiilor ei.

”Până la 04:00 am stat cu Iris în brațe care a avut nevoie de alint pentru că îi dau 4 măsele odată. La 05:30 Victoria a fost în picioare cu chef de alergat și joacă, eu chioară de somn. Eu cu gândul la somn, ea cu chef de viață. Mi-am făcut cu duș fierbinte și am coborât la micul dejun să capăt energie pentru o zi plină de activități. Copiii câștigă totdeauna!🤪 @bellavictoriamargot @theairisselena @taviclonda #victorienii #bygabrielacristea”, este mesajul scris de vedetă pe Instagram.

View this post on Instagram

Pana la 04:00 am stat cu Iris in brate care a avut nevoie de alint pentru ca ii dau 4 masele odata. La 05:30 Victoria a fost in picioare cu chef de alergat si joaca, eu chioara de somn. Eu cu gandul la somn, ea cu chef de viata. Mi-am facut cu dus fierbinte si am coborat la micul dejun sa capat energie pentru o zi plina de activitati. Copiii castiga totdeauna!🤪 @bellavictoriamargot @theairisselena @taviclonda #victorienii #bygabrielacristea

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) on

Gabriela Cristea a slăbit peste 20 de kilograme

Vedeta a reușit să scape de kilogramele în plus cu un regim alimentar sănătos, dar și cu exerciții fizice. Până la toamnă, Gabriela ar dori să ajungă să cântărească 50 de kilograme.

„După naşteri, m-am îngrăşat serios, aşa că, la un moment dat, când m-am echilibrat, am decis să ţin un regim potrivit pentru mine, cam 1200 de calorii pe zi, recomandat de Vera Daghie, cea cu care am mai slăbit şi în trecut, exact când l-am cunoscut pe Tavi. Ea ştie cum trebuie să îmi împart mesele şi este şi extrem de permisivă, atunci când am poftă de ceva dulce…de exemplu! Important este însă ce fac după ce am „încălcat” regulile, ce consum după şi cum revin la acel echilibru alimentar…acesta este de fapt secretul”, a declarat Gabriela Cristea pentru wowbiz.ro.

Ce dietă are Gabriela Cristea

„Ei bine, dieta mea este compusă din cinci mese zilnice, trei principale şi două gustări, între ele. Vă spun sincer că mă simt extrem de bine, întrucât mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână şi mă simt foarte bine. Am dat jos foarte multe kilograme, peste 20…aşa că, dacă am să mă ţin de treabă, în ritmul acesta o să am 50 de kilograme”, a mai spus Gabriela Cristea.

 

Publicat: 17 Jul. 2020, 15:40 Vedete
Pe aceeași temă