Gabriela Cristea a ajuns la medicul dentist, dar a descoperit că suferă de o boală! ”Mi-au scris oamenii pe net că am dinții strâmbi”

Publicat: 10 Nov. 2020, 08:43 Vedete

Gabriela Cristea se numără printre vedetele din țară care au grijă de imaginea lor, iar, așa cum a declarat în urmă cu ceva timp, atunci când primește recomandări sau sfaturi de la alte persoane, le primește cu brațele deschise.

Vedeta a mărturisit recent pe rețelele de socializare că a făcut o vizită la cabinetul stomatologic pentru o ”revizie tehnică”, așa cum spune Gabriela Cristea. Câțiva urmăritori ai prezentatoarei TV i-au scris că ar avea dinții strâmbi, însă aceasta le-a explicat faptul că sunt absolut naturali. Odată ajunsă la medicul stomatolog, Gabriela Cristea a aflat că suferă de parodontoză, o boală a danturii care, dacă este netratată, poate duce la pierderea dinților.

”Sunt în revizie tehnică. Încep să mă tunez, să mă reconfigurez. Am fost la dentist să îmi refacă toată dantura, că mi-au scris oamenii pe Instagram că am dinții strâmbi. Și eu le-am zis că sunt naturali, așa m-a înzestrat natura. Mă duc pentru că după 4 ani am ajuns în sfârșit la dentist și m-am trezit că am parodontoză. Fără să am niciun simptom, dar mă rezolv”, a declarat Gabriela Cristea într-o emisiune TV, potrivit Cancan.

De asemenea, Gabriela Cristea a mai mărturisit că dorește să mai slăbească zece kilograme, iar pentru imunitate ia Vitamina C: ”Apoi o să intru la o cură de slăbire mai drastică un pic. Mai am de dat cam vreo 10 kilograme și atunci sunt ca trasă prin inel. Nu mă stresez foarte tare. Iau Vitamina C să mă imunizez”.

Dieta Gabrielei Cristea. Cum a slăbit peste 20 de kilograme

„După naşteri, m-am îngrăşat serios, aşa că, la un moment dat, când m-am echilibrat, am decis să ţin un regim potrivit pentru mine, cam 1200 de calorii pe zi, recomandat de Vera Daghie, cea cu care am mai slăbit şi în trecut, exact când l-am cunoscut pe Tavi. Ea ştie cum trebuie săîmi împart mesele şi este şi extrem de permisivă, atunci când am poftă de ceva dulce…de exemplu! Important este însă ce fac după ce am „încălcat” regulile, ce consum după şi cum revin la acel echilibru alimentar…acesta este de fapt secretul”, a declarat Gabriela Cristea pentru wowbiz.ro.

„Ei bine, dieta mea este compusă din cinci mese zilnice, trei principale şi două gustări, între ele. Vă spun sincer că mă simt extrem de bine, întrucât mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână şi mă simt foarte bine. Am dat jos foarte multe kilograme, peste 20…aşa că, dacă am să mă ţin de treabă, în ritmul acesta o să am 50 de kilograme”, a mai spus Gabriela Cristea.

Sursă foto: captură video Youtube 1

Publicat: 10 Nov. 2020, 08:43 Vedete
Pe aceeași temă