Cum a pierdut Andreea Antonescu averea pe care a făcut-o când trupa ”Andre” era pe val

Publicat: 19 dec. 2021, 10:43 Autor: Maria Apostol Vedete

Deși a câștigat sume colosale, alături de Andreea Bălan, în perioada lor de glorie, Andreea Antonescu recunoaște că a pierdut banii la fel de ușor prin investiții neinspirate. 

Andreea Antonescu a câștigat sume mari de bani în perioada în care trupa ”Andre” era pe val. În ciuda acestui fapt, aceasta recunoaște că nu a fost foarte chibzuită cu banii și a recunoscut pe ce a cheltuit în acele momente tot ce încasa.

I-am investit (n.r “banii”) în ce consideram că reprezintă familie în perioada aceea! (…) Vrei să știi dacă i-am pierdut? Da, i-am pierdut! Nu mi-au plăcut vreodată întrebările legate de partea financiară (…) Erau perioade în care câștigam aproximativ un apartament pe lună!”, a declarat artista. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Andreea Antonescu a rămas în istoria Playboy România ca fiind vedeta care a încasat cei mai mulți bani pentru un pictorial, 30.000 de euro. La acea vreme, negocia o sumă de trei ori mai mare decât Loredana Groza, Andreea Bănică sau Andreea Mantea.

Trupa ”Andre”, reunită după ce Andreea Bălan a văzut moartea cu ochii

Între Andreea Bălan și Andreea Antonescu a existat mult timp o tensiune, iar după destrămarea trupei Andre cele două nu și-au mai vorbit.

Cele două nu și-au vorbit foarte mult timp, însă totul s-a schimbat când Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator pe masa de operație. Atunci când o năștea pe Clara.

Când a auzit că fosta colegă de trupă are probleme, vedeta s-a dus direct la ea la spital. După ce s-au văzut, Andreea Bălan a sunat-o pe Andreea Antonescu și i-a spus că își dorește să refacă trupa Andre.

Eu în America stăteam în Vegas (…) și fusesem chemată în țară pentru a fi o parte dintre organizatori la un festival retro. Întâmplător sau nu, mă sunase Andreea. Era episodul când era însărcinată cu Clara și avea probleme de sănătate. Noi nu vorbiserăm până atunci .Și, pentru că eram șocată să pierd oameni din viața mea definitiv, nu am mai ținut cont de nimic.

M-am dus la ea la spital. În momentul în care ea și-a revenit din situația aia, m-a sunat undeva la 11-12 noaptea. Îmi amintesc că eram la Galați, o adormisem pe Sienna. Mă sunase Andreea de pe patul de spital, de la Terapie Intensivă. Și îmi zice că ar trebui să refacem trupa Andre. Eu ca să îmi dau seama că nu sunt între somn și realitate, am dat-o pe speaker. Mama fiind lângă mine. A doua zi, mă sună iar și îmi spune că își amintește ce a vorbit cu mine noaptea trecută. I-am spus că refacem ce vrea ea, numai să o văd sănătoasă și așa cum trebuie. Încă o dată așa a fost să fie”, a povestit Andreea Antonescu la podcastul moderat de comedianții Maria Popovici și Alexandru Minculescu.

 

Publicat: 19 dec. 2021, 10:43 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă