Solistele trupei Andre vor să dea lovitura! Ce cântăreață li se alătură într-un proiect special

Publicat: 08 dec. 2021, 10:23 Autor: Maria Apostol Vedete

Iuliana Beregoi, idolul adolescenților, face parte din planul „Prințeselor muzicii dance”, așa cum erau supranumite, pentru ca piesa Noapte de vis” să fie într-adevăr nemuritoare.

În 1998, Andreea Bălan și Andreea Antonescu se făceau cunoscute sub numele de „Andre”. Iar în 2002 primeau patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute, fiind formația românească cu cele mai mari vânzări. Așadar, trupa puștoaicelor a ajuns rapid în preferințele adolescenților, public pe care-l și ținteau, și astfel a devenit una dintre trupele de referință ale acelor ani.

În acest context, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au lăsat orice animozități deoparte și, din 2019, s-au reunit. Au lansat piesa „Reset la inimă”, iar acum vin cu o nouă surpriză. ”Moșule, ce tânăr ești!” cântată alături de idolul adolescenților, Iuliana Beregoi! Andreea Antonescu a vorbit despre munca din spatele acestui proiect. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

De ce vrea Andreea Antonescu să divorțeze

După o relație de 14 ani, Andreea Antonescu și Traian Spak au decis să divorțeze, chiar dacă nu s-au grăbit să semneze actele. Cântăreața a recunoscut că la mijloc au fost mai multe motive care i-au condus spre această decizie.

Nu știu dacă aș mai repeta sau nu anumite lucruri. Pentru că, încă o dată, dacă am ajuns la această idee a divorțului cu Traian, a fost strict din cauza faptului că eram conștientă că voi avea foarte multe proiecte în România, și voi rămâne aici o lungă perioadă de timp. Iar el, pe de altă parte, având business-ul în America, nu putea să vină atât de des. Iar atunci decizia noastră a fost una matură. Nu a fost din cauza problemelor dintre noi, a reacțiilor sau a geloziilor. Nu, din punctul ăsta de vedere ne-am câștigat reciproc încrederea. A fost o decizie matură.

Publicat: 08 dec. 2021, 10:23 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă