Cum a împăcat-o Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu, după ce s-a distrat fără ea la nunta lui Florin Salam

Publicat: 06 iun. 2022, 11:18 Autor: Maria Apostol Vedete

Unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz se bucură iar de o ”lună de miere”, sau am putea spune zile… ținând cont cât de des se ceartă! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat într-un cadru romantic și au sărbătorit cu o sticlă scumpă de vin.  

După o relaţie cu multe certuri, împăcări şi despărţiri, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au hotărât, la mijlocul lunii mai, să mai acorde încă o șansă legăturii lor amoroase. Ce-i drept, formează un cuplu frumos, indiferent de cei care doresc să pună punct poveștii de iubire dintre ei. La finalul săptămânii trecute, CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi la NUBA București, poate cel mai select local din Capitală.

Îmbrăcați super elegant, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au ajuns în club aproape de miezul nopții. Au intrat în local ținându-se de mână, fix ca doi îndrăgostiți. S-au „postat” la masa pe care o aveau rezervată și au început show-ul. Mai multe imagini puteți vedea AICI.

Bianca Drăgușanu, ”persona non grata” în familia lui Bădălău

Dacă telenovela Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău este savurată cu mare interes de public, nu același lucru se întâmplă cu familia afaceristului. Părinții acestuia sunt disperați că le-ar fi făcut numele de râs după atatâtea scandaluri amoroase.

Bieții oameni, care nu mai știu ce să înțeleagă, l-ar fi chemat la o discuție, pentru a le oferi explicații. Dar și pentru a-i da o lecție!

Potrivit unor surse spynews.ro, după ce l-a muștruluit bine, mama lui Bădălău și-a ieșit din fire și a încercat chiar să-l bată! Nu oricum, ci cu un papuc, după ce l-a alergat prin toată curtea.

Ca un copil dojenit, Bădălău i-ar fi zis mamei sale că este ”cel mai rău om din viața sa”.

Publicat: 06 iun. 2022, 11:18 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă