Vai de pielea lui! După Bianca Drăgușanu, o altă femeie l-a alergat pe Gabi Bădălău ca să-l bată!

Publicat: 31 mai 2022, 10:10 Autor: Maria Apostol Vedete

Decizia de a se împăca cu Bianca Drăgușanu, din nou, a înfuriat-o la culme pe mama lui Gabi Bădălău. Care, potrivit unor surse, și-ar fi ieșit din minți și l-a alergat prin curtea casei ca să-l bată… cu papucul! 

Dacă telenovela Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău este savurată cu mare interes de public, nu același lucru se întâmplă cu familia afaceristului. Părinții acestuia sunt disperați că le-ar fi făcut numele de râs după atatâtea scandaluri amoroase.

Bieții oameni, care nu mai știu ce să înțeleagă, l-ar fi chemat la o discuție, pentru a le oferi explicații. Dar și pentru a-i da o lecție!

Potrivit unor surse spynews.ro, după ce l-a muștruluit bine, mama lui Bădălău și-a ieșit din fire și a încercat chiar să-l bată! Nu oricum, ci cu un papuc, după ce l-a alergat prin toată curtea.

Ca un copil dojenit, Bădălău i-ar fi zis mamei sale că este ”cel mai rău om din viața sa”.

Bianca Drăgușanu, despre Bădălău: ”Altora le plac combinațiile…”

Gabi Bădălău a fost cel care a anunțat primul că relația cu Bianca s-a încheiat și, spunea el, au rămas prieteni. Ulterior, fosta lui parteneră, deranjată probabil că acesta a luat inițiativă lăsând să se înțeleagă că a fost ideea lui, a ieșit și a explicat că de fapt decizia i-ar fi aparținut ei. Este, se pare, un război al orgoliilor!

A fost o chestie acum câteva săptămâni. Și, de atunci, la revedere. Fiecare pe drumul lui! Mie mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai avem cum să rezonăm în aceeași energie… Și mie îmi place viața, dar avem viziuni diferite despre ce ne place. Ne dorim chestii diferite și ne plac chestii diferite.

Mie îmi place să merg la sală, să fac sport, altora le plac mai mult petrecerile și combinațiile, eu nu sunt așa! Eu sunt foarte organizată în viața mea…”, a explicat blonda.

Publicat: 31 mai 2022, 10:10 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×