Cum a fost prins Florin Salam după două săptămâni de la nunta faraonică organizată pe plajă

Publicat: 17 Jun. 2022, 08:41 Vedete

Cel mai titrat cântăreț de muzică de petrecere din România, Florin Salam se bucură mai mult ca oricând de viața de familie, alături de Roxana Dobre. Cei doi au ieșit în parc, cu cei mici, iar artistul a făcut ”deliciul” copiilor!

Florin Salam și Roxana Dobre, acum, soția lui și în fața lui Dumnezeu, au ales ”Herăstrăul”. Un restaurant de acolo a țintit familia celebrului manelist, unde au ajuns, la pas, prin parc. Una dintre fetițele cuplului li s-a alăturat. Și avea să aibă parte de o experiență unică.

Florin Salam și micuța au ajuns primii. La scurt timp, avea să apară ”Regina”, alături de o bună prietenă. Cu toții au dat nas în nas în fața localului. Îmbrăcați lejer, cântărețul, cu tricou, pantaloni scurți și o șapcă roșie aruncată peste cap cu cozorocul invers, ea, blugi mulați și tricou negru, simplu, au pășit pragul pentru a se înfrupta din bucatele maestrului bucătar.

Au zăbovit în restaurant o bucată de timp, apoi a venit ora retragerii. ”Regina” și amica ei au luat-o pe jos, așa cum veniseră. Nu și Florin Salam, care a avut altă aternativă… inedită! Mai multe imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Florin Salam a cheltuit bani ”fără număr” la nunta lui

Despre nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre s-a vorbit numai la superlativ. Artistul nu s-a uitat la bani atunci când a organizat evenimentul, iar dovadă o face și investiția într-o bijuterie extrem de scumpă pe care i-a cumpărat-o frumoasei sale soții.

Roxana, soția lui Florin, care-i este alături de peste opt ani, a strălucit în acea zi de 1 iunie de neuitat. Colierul vintage de 100.000 de euro de la gâtul ei are povestea lui.

Este o piesă unică, făcută în Italia și are culoarea E, a doua pe scara valorilor. Adică, diamantul este aproape incolor, numai urme mici de culoare pot fi detectate de un expert în domeniu.

Colierul pe care Roxana Dobre l-a purtat în acea zi magică pentru ea este o piesă rară, iar pietrele prinse în el dau o mare energie pozitivă. De altfel, milionarii din America preferă astfel de coliere.

Publicat: 17 Jun. 2022, 08:41 Vedete
Pe aceeași temă