Cum a ajuns să arate acum primul copil al lui Adrian Mutu. Mario a împlinit 17 ani. FOTO

Publicat: 31 ian. 2020, 18:26 Autor: alina.serea Vedete
Cum a ajuns să arate acum primul copil al lui Adrian Mutu. Mario a împlinit 17 ani. FOTO

Adrian Mutu are patru copii, cel mai mare dintre ei fiind Mario Mutu, primul său fiu. Acesta a împlinit de curând frumoasa vârstă de 17 ani.

Mario Mutu, cel mai mare dintre copiii lui Adrian Mutu, este mândria tatălui său, deși cei doi locuiesc la mare depărtare unul de celălalt.

Mario Mutu, fiiul cel mare al lui Adrian Mutu, a împlinit 17 ani

Mario Mutu, primul fiu al lui Adrian Mutu, a împlinit 17 ani și seamănă destul de mult cu tatăl său. Adolescentul trăiește în Italia alături de mama sa, Alexandra, prima soție a lui Adrian Mutu.

Cu ocazia împlinirii celor 17 ani ai fiului său, fostul fotbalist a postat pe pagina sa de Instagram o imagine cu Mario, alături de un mesaj de La mulți ani.

View this post on Instagram

 

You are a treasure from above, who brings me so much joy and love. Happy birthday son @hbk__.m ❤️ #mariomutu #17

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) on

Adrian Mutu, 4 copii cu trei soții

Adrian Mutu are multe realizări, însă cel mai mândru este de cei patru copii pe care îi are, din trei căsnicii. Chiar dacă sunt împărțiți în toate colțurile lumii – Mario stă cu mama lui, Alexandra Dinu, în Italia, Adriana și Maya în Republica Dominicană alături de Consuelo, cea de-a doua soție, iar Tiago alături de el în Emiratele Arabe Unite, fostul fotbalist încearcă să-și viziteze toți copiii și să îi aducă pe toți împreună.

Citește și: S-a aflat cel mai mare secret pe care Adrian Mutu și Alexandra Dinu l-au ținut departe de ochii lumii! Este vorba despre băiatul lor

Fost fotbalist și actual antrenor, Adrian Mutu susține că are o relație civilizată cu fostele sale soții: „Avem relaţii civilizate. Atunci când copiii vin la mine, e normal ca fostele soţii s-o cunoască pe Sandra, ei stând cu ea o perioadă de timp. Sandra e o persoană serioasă şi responsabilă. Şi e firesc ca ele să îşi dorească să vadă ce fel de persoană e ea. (…) De dragul copiilor, putem ieşi cu toţii la cină, astea sunt lucruri normale. Nu ştiu de ce ar trebui să ţinem supărarea, când putem să ne bucurăm de acel moment’.

Ţin legătura cu toţi copiii mei. Şi ei între ei vorbesc. Avem un grup pe whatsapp. Chiar râdeam cu soţia, pentru că, fiind pe fusuri orare diferite, m-am trezit într-o dimineaţă cu 494 de mesaje pe whatsapp. Numai din grupul cu Mario, Adriana şi Maya. Am şi făcut captură de ecran.’, a declarat fotbalistul despre relația cu cei patru copii ai săi, potrivit Ok!

Citește și: Fiicele lui Mutu din casnicia cu Consuelo sunt adevarate domnisoare. N-o sa crezi cat au crescut

Publicat: 31 ian. 2020, 18:26 Autor: alina.serea Vedete
Pe aceeași temă