Culiță Sterp și Daniela Iliescu se gândesc deja la al doilea copil! ”Noi pregătisem un nume foarte frumos”

Publicat: 21 Jun. 2021, 12:40 Vedete

Artistul Culiță Sterp și Danilea Iliescu sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinți cu acte în regulă! Mai ales după această veste, foarte multe persoane se întreabă când va veni momentul în care artistul și partenera sa de viață vor face nunta.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au devenit părinții unui băiețel recent. Mai mult decât atât, multe persoane care admiră cuplul se întreabă când vine momentul în care cei doi se vor căsători. Culiță Sterp a mărturisit că în acest moment, cel mai important lucru este să se ocup de botezul micuțului lor, iar apoi se vor gândi și la nuntă! Până acum, nici Culiță, nici Daniela nu au divulgat numele pe care bebelușul lor îl va purta. Totuși, mama artistului, mama Geta, a mărturisit că micuțul va purta un nume biblic din Vechiul Testament.

„Nu ne pregătim deocamdată de nuntă, este în plan, dar nu știm când se va întâmpla; prioritatea este să facem botezul și apoi o să ne gândim și la nuntă”, a dezvăluit Culiță Sterp pentru Click.ro

Surpriza și mai mare a fost când artistul Culiță Sterp a mărturisit faptul că atât el, cât și Daniela își mai doresc copii!

„Ne dorim măcar încă unul sau doi copii, sper să ne ajute Dumnezeu să facem și o fetiță, pentru că noi pregătisem un nume foarte frumos pentru ea, nu o să-l dezvălui. Avem pentru fiul meu mai multe nume pe listă, încă nu ne-am hotărât”, a mai declarat el.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, părinți pentru prima oară!

Partenera acestuia a ales să nască natural la un spital de stat din Cluj, iar prima întâlnire cu micuţul a fost extrem de emoţionantă. Într-un mesaj pe care l-a publicat pe pagina sa de Instagram, artistul le-a făcut și o promisiune Danielei și fiului său, spunând că va face tot ce-i stă în putință să le facă viața frumoasă și să nu le lipsească nimic.

”Astăzi 17 Iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pt că vă schimbă viața cu adevărat ❤️ 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea

mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ❤️”, este mesajul emoționant transmis de artist.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 21 Jun. 2021, 12:40 Vedete
Pe aceeași temă