Culiță Sterp are probleme de sănătate, după întoarcerea din Republica Dominicană. În curând, artistul va deveni tătic

Publicat: 01 Jun. 2021, 10:41 Vedete

Culiță Sterp s-a întors în România, după o lungă călătorie în Republica Dominicană, la ”Survivor România”, acolo unde i-au fost testate limitele. El a stat în emisiune timp de cinci luni, iar recent s-a întors pe meleagurile românești. Recent, a și explicat că se confruntă cu anumite probleme de sănătate, iar în curând va deveni și tătic! El a fost descalificat din competiție.

Republica Dominicană i-a adus lui Culiță Sterp o serie de experiențe unice, unde a avut ocazia să își testeze limitele, fie ele sportive, fie ele psihice. Însă, experiența la ”Survivor România” i-a ”dăruit” și câteva probleme de sănătate, așa cum mărturisește artistul iubit de români. Acesta se confruntă cu un început e hernie, o fisură de menisc și 10 kilograme în minus.

„După aproape jumate de an de stat în junglă, luptându-mă cu inamicii nr 1 (foamea și dorul de casă), chiar dacă am plecat cu o fisură de menisc la picior și un început de hernie de disc la spate de pe trasee și cu vreo 10 kg în minus, pot spune că Survivor a fost experiența vieții mele, și că am învățat multe aici!

Când ești departe de tehnologie, de familie, de civilizație, realizezi lucruri pe care acasă nu le vezi, pentru că ți se par normale! Prețuiți tot ce aveți acasă! Familia, mâncarea, tot ce v-a dat Dumnezeu!”, a scris Culiță Sterp pe Instagram.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu urmează să devină părinți pentru prima oară. Cei doi vor avea un băiețel.

Culiță Sterp a aflat sexul bebelușului chiar la ”Survivor România”

Culiță Sterp și Daniela abia așteaptă să devină părinți pentru prima oară. La ”Survivor România”, show-ul de la Kanal D, cântărețul a aflat o veste care l-a șocat, bucurat și extaziat: el știa că va avea o fetiță, însă în plicul câștigat în urma jocului, la masă, a aflat că va fi tată de băiat! Reacția lui i-a emoționat pe toți colegii de echipă.

„E băiat! Băi, e băiat! Cum s-a schimbat? Băi nu cred! Am vrut să plâng, dar nu mai pot să plâng. E băiat! Doamne, doamne! Uite-o pe nevasta mea, ce frumoasă e.

Băi, dacă e o farsă, dar nu e 1 aprilie. Mai e până la 1 aprilie. Nu-mi vine să cred. Când am văzut poza, m-am pregătit să mă emoționez, că sigur o să văd o poză emoționantă. Când am văzut că e băiat, am dat din plâns în fericire. E ceva ce nu pot exprima în cuvinte.

Sunt atât de fericit în interior, că nu știu ce să mai zic. Când am venit la Survivor m-am simțit vinovat că am lăsat-o singură acasă, dar știam că e fată descurcăreață. Știam că o să am fată, dar Dumnezeu mi-a întors faptele bune pe care le-am făcut de-a lungul vieții și mi-a dat cel mai frumos cadou. O să am băiat. Nu-mi vine să cred!”, a declarat Culiță Sterp, potrivit Wowbiz.

sursă foto: capturi video youtube, arhivă Ciao

Publicat: 01 Jun. 2021, 10:41 Vedete
Pe aceeași temă