Culiță Sterp a aflat sexul bebelușului! Surpriza de proporții pe care a avut-o la ”Survivor România”

Publicat: 22 Feb. 2021, 11:15 Vedete

Culiță Sterp nu-și mai încape în piele de fericire, după ce a aflat o veste importantă la ”Survivor România”, show-ul de supraviețuire și forță de la Kanal D. A aflat care va fi sexul bebelușul lui și al Danielei, partenera artistului!

Culiță Sterp și Daniela abia așteaptă să devină părinți pentru prima oară. Seara trecută, la ”Survivor România”, show-ul de la Kanal D, cântărețul a aflat o veste care l-a șocat, bucurat și extaziat: el știa că va avea o fetiță, însă în plicul câștigat în urma jocului, la masă, a aflat că va fi tată de băiat! Reacția lui i-a emoționat pe toți colegii de echipă.

„E băiat! Băi, e băiat! Cum s-a schimbat? Băi nu cred! Am vrut să plâng, dar nu mai pot să plâng. E băiat! Doamne, doamne! Uite-o pe nevasta mea, ce frumoasă e.

Băi, dacă e o farsă, dar nu e 1 aprilie. Mai e până la 1 aprilie. Nu-mi vine să cred. Când am văzut poza, m-am pregătit să mă emoționez, că sigur o să văd o poză emoționantă. Când am văzut că e băiat, am dat din plâns în fericire. E ceva ce nu pot exprima în cuvinte.

Sunt atât de fericit în interior, că nu știu ce să mai zic. Când am venit la Survivor m-am simțit vinovat că am lăsat-o singură acasă, dar știam că e fată descurcăreață. Știam că o să am fată, dar Dumnezeu mi-a întors faptele bune pe care le-am făcut de-a lungul vieții și mi-a dat cel mai frumos cadou. O să am băiat. Nu-mi vine să cred!”, a declarat Culiță Sterp, potrivit Wowbiz.

Daniela Iliescu, detalii despre sarcină

Daniela, cea care urmează să îl facă pe Culiță Sterp pentru prima dată tatic, a făcut declarații despre sarcină.

Tânăra este gravidă în al doilea trimestru, iar recent blondina a avut o intervenție telefonică la emisiunea ‘Teo Show’ acolo unde a vorbit despre schimbările care s-au produs în viața sa, dar și cum evoluează bebelușul.

”Mă simt foarte bine! Chiar mă simt foarte bine și, chiar dacă Culiță este plecat, îmi este bine! Cu sarcina mai ales, mă bucur că totul merge bine. Am fost săptămâna trecută la control și pare că totul este în regulă”, a dezvăluit Daniela Iliescu, la Kanal D.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 22 Feb. 2021, 11:15 Vedete
Pe aceeași temă