Culisele împăcării dintre Alex Bodi și Ema Uta! Musculosul a plătit mii de euro fără să clipească, doar ca s-o vadă

Publicat: 27 aug. 2022, 11:48 Autor: Maria Apostol Vedete

Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat! E oficial, au postat poze, dar nimeni nu știe cum a decurs această împăcare! CANCAN.RO a aflat însă toate detaliile, chiar de la noua și vechea iubită a musculosului, Ema. Blonda ne-a dezvăluit, în exclusivitate, cum s-au desfășurat lucrurile. 

Deși, în urmă cu câteva zile make-up artistul vedetelor detona bomba și făcea anunțul despre despărțirea de musculosul din Mediaș, situația s-a întors la 180 de grade. Alex Bodi n-a putut rezista prea mult departe de partenera cu care se iubește de aproximativ un an. așa că s-a dus glonț în Mykonos, acolo unde Ema era în vacanță.

Asta deși, în primă fază, Bodi s-a cam lăsat greu și nu i-a mai răspuns Emei, care îi dădea mesaje în vederea împăcării. Enervată și ea de atitudinea lui Alex, care a și luat pe cameră o brunetă, Ema și-a văzut de ale ei și a plecat în vacanță la Mykonos. Story-urile de acolo i-au dat ”poker” musculosului! Așa că a trecut la fapte! Mai multe detalii puteți citi AICI.

Ema Uta, despre Alex Bodi: ” Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă”

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ un an, atunci când Ema Uta spunea că a fost avertizată cu privire la Alex Bodi.

Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul. M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă. Am fost destul de reticentă, dar după ceva timp de când am lăsat o perioadă să-l cunosc mai bine.

Am fost prevenită, avertizată din toate colțurile. Mă simteam vinovată, eu eram singură, nu depindeam de nimeni, nu știam ce se întâmplă de ce toată lumea a sărit pe mine. Au trecut cam 8 luni de când l-am cunoscut. Am lăsat timpul să treacă, am văzut ce fel de persoană e, de fapt. Am închis ochii la ce se spunea despre el și acum pot să spun că suntem ok”, a spus Ema Uta la ”Teo Show”.

Publicat: 27 aug. 2022, 11:48 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×