Cu cine ”își face de cap” prin oraș soțul Simonei Halep, în timp ce sportiva se află în turneu

Publicat: 02 aug. 2022, 11:40 Autor: Maria Apostol General

Toni Iuruc, soțul Simonei Halep, și-a găsit anturaj pentru a-și umple timpul cât timp sportiva se află într-un turneu de tenis organizat în America. Spre liniștea ei, acesta a preferat compania unor prieteni și nu a avut ochi pentru nicio femeie care i-a intersectat calea.

Universul lui Toni Iuruc nu se învârte doar în jurul Simonei Halep. Cei doi par să aibă o relație modernă, oferindu-și libertatea necesară. Zilele trecute, paparazzi l-au surprins pe omul de afaceri în Mall Băneasa, „încercuit” de alte trei persoane.

Din fericire, nu de sex opus, deci fostul lider WTA poate sta liniștită. Simona are nevoie de toată liniștea mentală având în vedere că este plecată în Statele Unite, acolo unde joacă la WTA Washington.

Toni Iuruc și „brigada” și-au dat întâlnire la Bob Caffe Lab, unde soțul Simonei Halep și-a potolit foamea cu un baton, iar setea cu o apă plată. Când nu își „omoară” timpul cu afacerile, bărbatul este super-relaxat, chiar dacă lângă el nu se află cea căreia i-a jurat credință veșnică.

În local, cei patru amici au zăbovit preț de câteva zeci de minute. Citește mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Simona Halep despre soțul ei: ”A făcut o cameră specială cu…”

Căsnicia sportivei pare să evolueze cum nu se poate mai bine. Ea a mărturisit ce gesturi de afecțiune, dar și de recunoștință, primește din partea soțului.

”Soţul meu a făcut o cameră specială cu toate trofeele mele, iar când nu mă simt bine sau sunt melancolică, intru în acea cameră şi îmi revine energia. Trofeul de la Wimbledon este special, dar şi cel de la Roland Garros. Nu ştiu să gătesc. Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei. Nici soţul meu nu ştie să gătească. În timpul pandemiei am comandat mâncare acasă, iar acum mai mergem la restaurante”, a mai dat din casă Simona.

Cu zâmbetul pe buze, Simona Halep recunoaște că își dorește și copii. „Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii”, a declarat Simona, potrivit ProSport. Jucătoarea de tenis nu a mărturisit când se gândește să devină mamă, dacă se grăbește sau nu.

Publicat: 02 aug. 2022, 11:40 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă