Cu cine a fost căsătorită mama Deliei Matache. Cu ce se ocupa tatăl vitreg al artistei și cum a înșelat-o pe Gina Matache

Publicat: 23 Jun. 2020, 10:07 Vedete
Cu cine a fost căsătorită mama Deliei Matache. Cu ce se ocupa tatăl vitreg al artistei și cum a înșelat-o pe Gina Matache

Delia Matache este prezentă pe scena muzicală din România de peste 20 de ani, dar mereu și-a ținut cât mai departe de presă viața personală. Mama Deliei, Gina Matache, a fost căsătorită de două ori. Puțină lume știe cu ce se ocupă tatăl vitreg al vedetei și cum a înșelat-o pe mama Deliei.

Cu cine a fost căsătorită mama Deliei

Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. A debutat în 1999, în celebra trupă N&D, și se menține în continuare în topurile muzicale din țara noastră. În plus, vedeta are și o viață personală liniștită. Este căsătorită din 2012 cu Răzvan Munteanu, managerul ei. În plus, are o relație extraordinară cu mama ei, Gina Matache. Și aceasta este cântăreață, dar de muzică populară și de petrecere. Delia mai are o soră, Oana.

Puțină lume știe că mama Deliei a fost căsătorită de două ori. Prima dată și-a unit destinele cu tatăl celor două fete, Ion Matache. În 2004 însă, bărbatul a decis să-și părăsească soția, pentru a se dedica vieții monahale. Acesta s-a călugărit și a plecat la Muntele Athos.

Doi ani mai târziu, Gina Matache și-a refăcut viața cu Jan Mocanu, un acordeonist. Relația acestora a luat sfârșit după 10 ani. S-a zvonit atunci că bărbatul ar fi înșelat-o pe mama Deliei. ”Nu mai mergeau treburile între noi, dar am stat că aveam părul alb în cap. Nu avem avere, nu avem case, ce să împărţim: praful după tobă! Ne-am spus «La revedere şi pa». Fiecare cu neamul lui, eu cu ale mele, el cu ale lui”, a dezvăluit Gina Matache în urmă cu ceva timp. După divorț, Jan Mocanu s-a recăsătorit .

Jan Mocanu, acuzații dure la adresa Ginei Matache

Fostul tată vitreg al Deliei, Jan Mocanu, a făcut mai multe dezvăluiri despre femeia alături de care și-a petrecut 10 ani din viață. Acesta a afirmat că, de fapt, cea care ar fi fost inifdelă ar fi fost mama Deliei.

Giana Matache alături de fostul ei soț, Jan Mocanu

”Eram plecat în Australia. Vorbeam cu ea la telefon, era ziua Oanei, am sunat-o în seara aia non-stop și nu mi-a răspuns. Nu prea mi-a convenit. I-am cerut o poză de la ziua Oanei și mi-a zis că nu a făcut nimeni poze. Într-un final s-a ajuns să se jure pe mama ei, ‘să moară mama’, că mi-a fost fidelă. A doua zi, fără ca mama ei să fie bolnavă sau ceva, aceasta a murit”, a declarat Jan Mocanu.

Acțiunea de divorț a fost introdusă de către bărbat, după un an de căsnicie. ”După ce am divorțat, chiar în ziua divorțului, m-a sunat plângând că-i pare rău și-și cere iertare, că vrea să vină acasă. Ne-am împăcat în ziua în care ne-am despărțit. Eu am vrut să merg cu ea într-un pelerinaj, nu a vrut să meargă sub niciun chip. Am plecat singur și acolo am întâlnit pe cineva. O femeie”, a povestit Mocanu.

Conform spuselor acestuia, Gina Matache nu a fost de acord ca relația lor să se termine. ”Eu am vrut să încep o altă relație și am anunțat-o. În acel moment, lucrurile s-au schimbat total. A început să plângă, mi-a zis că nu renunță la mine. Am rămas surprins, că ea avea o atitudine de gheață. A fost ceva de nerecunoscut. M-am întrebat timp de opt ani cum a reușit mama Deliei să mă despartă de acea fată, care era mai tânără, mai drăguță, cu multe calități”, a mai spus acesta.

Publicat: 23 Jun. 2020, 10:07 Vedete
Pe aceeași temă