Cu ce probleme de sănătate se confruntă Cristina Cioran: „Este în exteriorul uterului și crește odată cu bebelușul!”

Publicat: 28 Jun. 2021, 13:49 Vedete

Cristina Cioran urmează să aducă pe lume primul ei copil. Din nefericire, fosta prezentatoare TV se confruntă cu o problemă de sănătate destul de serioasă, însă sarcina sa nu este afectată.

Vedeta și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, au anunțat în primăvara acestui an că vor avea o fetiță, pe care o vor numi Ema. Deşi trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa, la care visează de foarte mulţi ani, Cristina Cioran are în ultima vreme motive de îngrijorare.

Vedeta a aflat de la medici că există o problemă este vorba de un fibrom uterin care a apărut în timpul sarcinii.

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece!”, a dezvăluit vedeta, potrivit clickpentrufemei.ro.

Cum a fost cerută în căsătorie Cristina Cioran

Frumoasa blondină şi iubitul său sunt împreună de câteva luni, însă cererea în căsătorie a avut loc mult mai devreme. La o săptămână după ce s-au cunoscut, Alexandru i-a pus marea întrebare.

”Alex m-a cerut de nevastă la o săptămână după ce ne-am cunoscut… Nu i-am zis nimic. N-am răspuns. I-am răspuns după aceea… Trebuia să ne căsătorim chiar înainte să rămân însărcinată. Noi ne-am dorit să ne căsătorim din februarie, dar după ce am aflat că sunt gravidă, am amânat. Şi când să ne facem analizele, am constatat că eu nu mai am certificatul de naştere. Ştiu că sună ciudat, dar trebuie să mă duc până la Constanţa într-o zi lucrătoare, să îl iau”, a declarat actrița.

Vedeta a vorbit și despre băiețelul pe care iubitul ei îl are dintr-o relație anterioară.

”Dar Alex oricum mai are un băieţel, care va fi alături de noi oricum… Alex e perfect cu băieţelul lui. E exact cum trebuie…”.

Mai mult decât atât, în momentul în care a fost întrebată cum se înţelege cu micuţul, vedeta a răspuns fără să stea pe gânduri: ”Foarte bine. Este iubăreţ, se ataşează foarte tare, n-ai cum să nu-l adori. Va face ravagii când va mai creşte. E foarte drăgălaş şi un copil foarte bun, cuminte, stă destul de mult la noi”.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 Jun. 2021, 13:49 Vedete
Pe aceeași temă