Cu ce problemă de sănătate se confruntă Simona Halep de 11 ani: ”Doctorul de la turneu mi-a recomandat să fac un test”

Publicat: 19 ian. 2021, 15:17 Autor: Andreea Voicu Vedete

Simona Halep a reușit să ajungă pe locul I în clasamentul WTA cu multă muncă și dedicare, însă uneori la sportivii de performanță apar și anumite probleme de sănătate care ar putea să le pună viața în pericol, dar și cariera.

Simona Halep suferă de tendinită, iar de acest lucru a descoperit când doctorul de la turneu i-a recomandat să meargă la specialiști să își facă un test. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu 11 ani.

”Acum vreo 10 – 11 ani eram în străinătate și m-a luat durerea de tendon. Atunci doctorul de la turneu mi-a recomandat să fac un test. Am făcut și de atunci am avut parte de orteză. Am folosit-o zi de zi.

Atunci când merg am renunțat la ele pentru că vreau să se așeze tălpile și să mă simt și eu un pic mai comod, dar atunci când fac efort le folosesc în permanență. Mi-au echlibrat tot corpul. Înainte eram cu 1 – 1.5 la sută diferență, atunci când călcam de pe un picior pe celălalt, iar acum sunt la 0.1 – 0.2 la sută. Am progresat foarte mult în anii aceștia”, a dezvăluit Simona Halep, arată Impact.ro.

Uneori, Simona Halep joacă fără talonete: ”Am jucat, dar pentru că le-am uitat…Nu a fost voia mea. Le-am uitat la hotel și a trebuit să joc o oră fără ele. Am avut dureri în talpă și am făcut febră musculară la mușchii din talpă”.

Ce sumă fabuloasă de bani a câștigat Simona Halep în ultimul an

Conform calculelor realizate de Forbes, Halep, aflată pe locul secund în ierarhia WTA, a realizat venituri totale de 10,9 milioane dolari în perioada iunie 2019 – iunie 2020, cea mai mare parte 6,9 milioane dolari fiind reprezentată de premiile câştigate la turneele la care a participat, restul de 4 milioane dolari provenind din contractele de publicitate.

„Halep a obţinut al doilea său titlu de Grand Slam la Wimbledon, anul trecut, iar cele 36,5 milioane de dolari câştigate din premii pe parcursul carierei o plasează pe locul al patrulea în ierarhia all time (prima fiind Serena Williams, cu 93 milioane dolari). Printre sponsorii lui Halep se numără branduri globale şi alte câteva din ţara sa natală, România”, scrie Forbes, citat de Agerpres.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 19 ian. 2021, 15:17 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă